Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KriszTina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Steve Jobs emlékére 2011.10.06 15:17:00
2perc.blog.hu..
KriszTina 2011.10.08 17:36:49
@robali: igazad van, szerintem nevetséges, amit ezek itt művelnek, több milliárd ember halt már meg október 6.án, ezek meg arról veszekednek, hogy megemlékezhetnek e Steve Jobsról a magyarok, vagy sem.. *.*
KriszTina 2011.10.08 00:07:12
Úristen! Úristen! ezt a sok barmot.. -.-" sose használtam Apple cuccokat, és igazából nem is nagyon tudom ki ez, persze nagyvonalakban, de most nem ez a lényeg.. noss, Ti teljesen sík idióták vagytok?! most komolyan? a legszánalmasabb semmike országban élünk! minden egyes ünnepünk egy elvesztett csata! még mindig Trianon miatt siránkozunk emberek! Hogy lenne már az a 13 ember nemzeti hős? a második világháborúban hadifogojként elcipelt és megkínzott katonák, akik még borzalmas kínok után se árulták el társaikat, na ők hősök.. de egy elvesztett csata bukott hadvezérei nem azok! ez nem hősies, ez szégyenletes, és még mielőtt bárki beszólna, példaképemnek tartom Petőfit, mert kiállt az elveiért, és a forradalmat tisztelem is, de most komolyan, azért nem halad semerre ez az ország, mert éjjel nappal csak a múlton siránkozunk.. vegye már valaki észre, hogy mi van most a világban.. most 1848 példájából, hát mi volt ott, nem diktatúra, nem cenzúra? és most mi van? hát nem ugyanaz? azok voltak a hősök, akik észrevették hogy mi folyik az orruk előtt. Nagy hadvezérek voltak az aradi vértanúk, hősiesen haltak meg, de nem voltak hősök, aradon egy brutális megtorlást láthattunk, ami arra volt figyelmeztetés, hogy még nem vagyunk rá felkészülve, hogy megnyerjünk egy szabadságharcot. és 56ban ismét vesztettünk, emberek, én elismerem, hogy néha fel kell állni, és ki kell menni az utcára (azért tavaj összel sem ártott volna), mert az ember nem attól lesz hős, hogy elveszít egy csatát, és aztán kivégzik, ez csak egyszerűen szégyenletes, legalábbis én szégyelném, ha így kéne meghalnom, akkor lesz hős, ha megtesz olyan dolgot, amit más nem tenne, amit más nem mer. a hadvezérek munkája az volt, hogy a katonákat vezesse, semmi több, de ebben a nyomorult országban csak arra lenne szükségünk, hogy végre egyszer valaki felálljon, elmondja az igazat, és az emberek ne hurrogják le, hogy fúúúj, inkább csödöljön be az ország minthogy adót fizessek!, hanem mellé állni, mintha nem csak gyerekekből állna az ország, és végre kihúzni a szemétből Magyarországot, és tudjátok mit? na az az ember hős lenne, aki ki mer állni a magyarok elé az igazsággal, és az is aki követi őt.. egy ilyen napra szívesen emlékeznék, hogy végre egyszer az iskolai ünnepélyeken ne csak azt halljam, hogy ismét egy csata amit elvesztettünk, ismét pár halott hősünk.. (szerintem nézzetek magatokba, mielőtt bármit szólnátok, mert elég lealacsonyító lenne, ha mégcsak át se gondolnátok objektíven..)
KriszTina 2011.10.08 14:36:49
@elmebajnok: hát, köszönöm.. nem vagyok 14 éves, de te feltételezem értelmiségi, jó egyetemet végzett mintapolgár vagy. Ez esetben természetesen a tudásod jóval nagyobb, mint az én fejlődésben lévő agyam.. de az amit írtam kicsit sem sötét, sem gyomorforgató, ha forró betont ennél, na az sötét lenne és gyomorforgató, én mindössze lefestettem az igazságnak egy töredékét, és szerinted, én nem vagyok ugyanúgy magyar? ennek az országnak a része? de mond, mire legyek büszke? van pár dolog persze, például büszke vagyok Antal Nimródra, és Lugosi Bélára, de egy csomó olyan dolog van a világbn, amihez csak beképzeljük, hogy magyar találmány. Jó persze sok dolog van, pl. Ford autójának mérnöke, meg a golyóstoll, meg a számítógép, de szerintem ezeken többen dolgoztak, és minden nemzet a sajátjánaktekintheti ezért.. mindegy is, én a véleményemet mondtam el teljesen objektíven, ha van itt köztetek pszihológus, történész, vagy hasonló jártas ilyen dolgokban, hát jó, vele nem vitatkozok, amennyiben értelmesebb indoklást bír mondani, mint "Na, én meg erre mondom, hogy úristen... Ez az ostoba és sötét komment gyomorforgató, remélem mindezt azért írtad mert 14 éves vagy és nem látod át még a dolgokat." bevallom, a hangvétele kicsit sértő lehetett, de csak a bennem dúló harag miatt, amit az itteni kommentek váltottak ki, így nem fogom magamra venni ha valaki sérteget, mert az elveimhez hű maradok, és szerintem az állításom helyt áll. (De persze olyan embereknek, akik teljes szívükből magyarok, olyanokkal ezt az álláspontot soha se fogom tudni megértetni..)
Ha jól emlékszem, még tavaly ősz elején kaptam meg magyarul az új Harry Potteres számítógépjátékot. Meg kell mondanom, hogy ezerszer jobb, mint az előző. Profibb a grafika, jobb a hangulat, izgalmasabb és nem az a lényeg, hogy az X gombot nyomogatva kinyírd az apró, harapós…..