Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PallazzoE

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A forgatásra használt kamera egy 30 méter magas víztorony belsejéből esett le.. Egy karácsonyi urbexelés közben esett le a kamera egy 30 méteres, elhagyatott víztorony tetejéről, így az elkövetkezendő hetekben új videó nem lesz, csak a meglévő anyagból fogunk dolgozni, ami…..
Százharmincegy ékszercsörgető orosz turistával a fedélzetén leszállt a sármelléki reptéren az első, Moszkvából érkező charterjárat. A Fly Balaton Nemzetközi Repülőtér (név egyelőre marad!) főként Németországból fogad gépeket (az angliai gépek valahogy elmaradtak), de…..
PallazzoE 2011.05.28 13:13:15
@mallac: kerozint olajkályhába szokták volt fűtőolaj helyett.
autózz! Mi a faszt dudálsz?! 2009.11.22 12:37:00
Szuper, amikor egy ötéves szellemi színvonalával rendelkező idióta egy erős motorra ül és úgy gondolja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopten. Zoli a sztoriját nem a napokban írta, de nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig egy ilyen jó kis szaftos-káromkodós poszt, ráadásul…..
PallazzoE 2009.11.22 13:40:45
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..