Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marge20

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
Külföldön, legutóbb épp Londonban, méghozzá egy Tescóban néztem irigykedve az önkiszolgáló sorokat: ezekben nincsen eladó, csak egy vonalkódos automata, az előtt kell elhúzni az árut, aztán már szabad is vagy. Két okból tetszett nagyon a rendszer: egyrészt, mert egy olyan…..
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..
2009 március 24-én este három jelölt van a magyar miniszterelnöki posztra. Legalábbis három olyan, akiket a Magyar Szocialista Párt elfogadni hajlandó. Egyikük, Surányi György teljesen esélytelen a posztra, leginkább azért, mert valószínűleg van annyi esze, hogy eleve el sem fogja…..