Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charteris_v1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1962. július 12-én, napra pontosan fél évszázaddal ezelőtt, történetesen szintén egy csütörtök este különc társaság gyülekezett a londoni Marquee klub előtt, hogy megnézze egy bizonyos Rollin’ Stones zenekar bemutatkozó koncertjét. A világ most egy napra ismét Stones-lázban…..
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
Charteris_v1 2011.10.03 10:44:20
@high up!: Walesával kapcsolatban igaz. Néhány százalékot kapott a választáson. Viszont szerinted a mi elnökünk mire alkalmas, szervezésre, vagy értelmiségi munkára? Szerintem ő aláírásra alkalmas.
Charteris_v1 2011.10.02 20:25:16
@www.doominogame.com:
Az a baj, hogy a Jobbik bármiféle koncepció nélkül - mit kell csinálni, kinek, oktatási rendszer átalakítása,munkahelyteremtés - csak indulatokat gerjeszt. Ahhoz értenek az ilyen villanyszerelőből lett képviselők, mint a zagyva beszédű Zagyva.Azt nem fogják föl ezek az agyhalottak, hogy a cigányok a saját hajuknál fogva nem rántják ki magukata szarból.Akkor amikor egy jó megjelenésű, "pusztán" érettségivel rendelkező fiatal 1 évig is keresheti a munkát, akkor a cigánynak ugyan milyen esélyei vannak? Emlékszik még valaki a nagy garral bejelentett "cigány értelmiségi programra ", ahol több ezer(!) arra, érdemes cigány fiatalt juttatnának támogatáshoz és diplomához. Ez a szegény Róza asszony- hőhullámaival és a vidéki potentátokkal küzdve meg átnyomna olyan "nemzeti nevelési törvényt", hogy cigánynak esélye sem volna diplomához, de még érettségihez sem jutni. Ennyit a koncepcióról. Be kéne látni ennek a demagóg bandának ( Fidesz/Jobbik ), hogy két lehetőség van: a régi vicc szerint az alkoholizmus, a másik járhatatlan.Komolyabban: ha nem lehet őket sem gettóba zárni, sem kitelepíteni az Északi Sarkra, akkor kezdeni kell ezzel a népességgel, hogy hasznosak lehessenek.Ehhez kellenének programok és valami koncepció, de ezt a Fidesz/Jobbiktól senk ne várja.
Charteris_v1 2011.10.03 10:26:04
@bucbuc: Van igazságmagva hogy még egy villanyszerelő is lehet eredményesebb mint egy ún. profi politikus. Ő az egyszerű emberek hangja a Parlamentben.Tudja a tutit.Rögvalóság, meg patakvér.Egyébként azt díjazom, hogy tudsz olvasni. ( Értelmezni már kevésbé )Belecsaptam a lecsóba szegény Zagyvával. Ő ott valami emblématikus alak lehet. Csak azt tudnám, hogyha azt harsogtág a választás előtt, hogy ők a mentelmi jog ellen vannak ( ne lehessen mögé bújni - akkor miért használta ki egyből Zagyva a lehetőséget. Jó az a pénz egy válságövezeti villanyszerelőnek.Nem fogadnék rá, mert a biztosra nem illik, hogy a Parlament nem fogja kiadni. Gyurcsány meg maga kérte a kiadást. Visszatérve az írásra és olvasásra te legalább olvasni tudsz.Az olvasásértés az egy komolyabb eset, ott még vannak tartalékaid. Az elnökünknek meg az írás okoz gondokat. Nem baj, majd összejöttök. Ketten együtt már biztosan csodákra lesztek képesek. Egyébként most befejeztem, mert nem csípom az ilyen kifejezéseket, hogy " öcsém", meg hogy "vérhülye". Az a baj veletek hogy csupa zagyvaságot beszéltek.Vigyázz a haverodra, ne nyúljon a 220-hoz! No szasz.
Olvasom a hírt, a Kossuth teret az 1944 előtti formájában állítják helyre, a járműveknek pedig mélygarázst építenek. Nem lesz tehát a tér egyik sarkában játszótér – mint amiről néhány éve még szó volt. De mit is jelent az, hogy a teret a háború előtti formájában…..
Miután a pártok semmi érdekeset nem mutatnak, s a kampány egyelőre meglehetősen unalmas, a sajtó – saját jól felfogott érdekében - próbálkozik izgalmasabbá tenni. Már itt is az újabb nagy szenzáció: a szocialisták arra készülnek, hogy az alkotmányos kiskaput kihasználva…..
Charteris_v1 2009.11.19 14:22:06
Több sebből is vérzik T.G. elemzése.
Ott kezdődik, hogy a köztársasági elnök tanácsadójaként határeset a "munkaadója" jövőjéről jóslásokba bocsátkozni.
Ott folytatódik, hogy "a FIDESZ nem tervezi a közjogi szerkezet radikális átalakítást" és hogy ezt maga O.V. is nyilvánvalóvá tette. Mondjon valaki a XX.-ik században olyan - a tömegek életkörülményeire ható - negatív változtatást, amelyet előre bejelentettek volna! Azonkívül, hogy azt amit O.V., mint megváltoztathatatlant bejelent, arra ne vegyen senki mérget.
Az aki Sólyom Lászlót ideális köztársasági elnöknek láttatja, az zárójelbe teszi a " képviseli a nemzet egységét " kitételt. Egy kézen meg lehet számolni, hogy eddigi regnálása alatt hányszor tett kísérletet ennek az elvnek a demonstrálására. Egy alkalmat sem szalasztott el, hogy belerúgjon a szocikba - ezáltal gesztust téve megválasztóinak. Az erkölcsi magaslatot felejtsük el, az egy Potemkin falu az ő esetében. Már közhellyé vált a megválasztása körüli botrány, mely nem különösebben zavarta fejlett jogérzékét, annál inkább a makulátlan erkölcsi elvek egyedüli letéteményesének láttatta magát.

Az meg egyenesen vicces, hogy T.G. úgy láttatja, mintha Sólyom nem lenne eléggé FIDESZ közeli. Egész eddigi tevékenysége erről és a gyengén megválogatott szakértői háttértől eredeztethető baklövésekről szólt. (pl. a hadsereg főparancsnokaként, mint "magánember " demonstrál a radarállomás ellen, beiktató beszédében Magyarországot, mint " középhatalmat" deklarálja, a 2006.október 26.-i emlékműavatásról távol marad, az ablak alatt avatják az újnácikat, st. stb. ). És ő lenne az, aki képviseli -a kit is ?
Ha Sólyom államférfiként akar búcsúzni, legjobban tenné, ha elődjéhez hasonlóan lemondana.