Regisztráció Blogot indítok
Adatok
visvitalis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A My Body Gallery pontosan az, aminek elsőre is hangzik: egy olyan adatbázis, ahová a nők a testükről tölthetnek fel képeket, anonim módon, megadva a magasságot, súlyt, alakot (körte, alma, banán, homokóra) és ruhaméretet.Az oldal célja, hogy a valóságot, azaz az átlagos nők…..
Varánusz Lehet más a választás? 2011.08.09 05:53:00
Érdekes és szórakoztató figyelni, hogy az ellenzéki pártok mivel ütik agyon az időt az uborkaszezonban. Az LMP egyik fele éppen feltalálja a vidéket a vidéknek, a másik fele meg már a 2014-es választásokra gyúr keményen. Göndör mangalicaszőrszál a takonypüré tetején, mikor…..
visvitalis 2011.08.09 09:18:43
Az LMP honlapján (www.lehetmas.hu) olvashattok bőven az egyéb területekre vonatkozó elképzeléseikről is!
Szerintem nem kifejezetten magára szabta az LMP ezt a javaslatot, hanem általában a gyengébbek esélyeit próbálná vele növelni, de ezt mindig mindenben hangoztatták is, pl. ezért ellenezték az új alkotmány sok elemét is. Az persze tény, hogy az LMP sajnos még mindig a gyengébbek közé tartozik. Reméljük csak egy darabig, mert sokaknak kinyílik a szeme!
Lokális klímaváltozás Zsanett 2010.03.09 05:37:00
Történt vala, hogy egy fiatal nő azzal ment be a rendőrségre, hogy két rendőr a Kiskörúttól pár sarokra három másik társaságában megerőszakolta. Ez egy elég hihetetlen és abszurd történet, de ha azt vesszük, hogy 2006 őszén nem sokkal korábban nagy nyílvánosság előtt…..
Tanulságos EP választás áll mögöttünk, ez tény. Mivel a pártok eredményeit keresztbe-kasul elemezték már mindenféle politológusok és szakértők, így ezt meg sem kísérlem egyszerű mérnökként. Meg hát nem is annyira lényeges. A lényeg ugyanis inkább az, hogy most…..
Az én kampányom Köszönjük! 2009.06.08 17:57:00
Mindenkinek köszönjük! :) Végre felkerültünk a politika térképére! 2,6%-os eredménnyel jelenleg mi vagyunk az 5. legnagyobb párt Magyarországon, és a legnagyobb olyan párt, ami a parlamenti bejutási küszöb alatt van MÉG.Nagy munka vár még ránk, úgyhogy folytatjuk!Volt 534 darab…..