Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swacsa

39 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Csókolom! Valami csípőset szeretnék enni. - Van a Vindaloo szószos bárány, de az nagyon erős. - Szuper, egy olyat szeretnék kérni! - Ne legyen inkább csak közepesen erős? - Dehogy is, jó erősen kérem! A blog a WeTryBudapest nyereményjátékban szerzett 10.000 Ft PayPass…..
Úgy éreztem, hogy az egész napos henyélés után jól esik egy kis lazítás.   A tavaszi első napsütések hatására még hónapokkal ezelőtt beszereztem egy akciós függőágyat, aztán gondoltam hogy majd a nyáron szépen kitalálom hogy hova is tegyem. A hegymászó ismerősöknél…..
Közeleg a július 30-as határidő, és a hűtőben lévő kajakészletem is kifogyóban van így a hét vége felé. Nem maradt hát más, mint összerántani a kollégákat, és elbattyogni a közelben lévő Arriba Taqueira mexikói gyors-étterembe, hogy leteszteljük mit is adnak itt csípős…..
Van minálunk hajcihő, kitűnő hangulatOlyan, mint a vadnyugat zenebona, ricsaj..
Bár őszintén szólva a grid téma kapcsán arra számítottam, hogy a hazai webdizájnerek, sitebuilderek közül 3-nál többen elmondják szakmai véleményüket, és ezzel egy elég fontos alapkérdésben láthatunk tisztábban, végül ez mégsem következett be. Igaz ugyan, hogy páran…..
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Subba Nem dohányzó bulik 2012.01.08 13:43:31
A héten már élesben is kipróbálhattuk milyen az, amikor tényleg csak néhány vad dohányzik a szórakozóhelyeken, és a kocsmákban. Mindenkinek bejön?..
Error Reloaded Zárszó 2011.12.20 10:10:00
Elérkezett a csapat történelmének 3. szezonzárása, mivel a meccseken se tudunk kiállni így sörözést nem is próbálok meg összeszervezni, pedig arra valószínűleg meglennénk cserékkel is. Ráadásul nem is mi lettünk a liga legrosszabb mutatójával lévő csapata, szóval lenne mit…..
Az elmúlt hetekben kicsit elmaradtak a beszámolók, most egy post-trilógiával jelentkezik a főszerkesztő:A Bizsda ellen játszott tavalyi mérkőzésünk után némi bizonytalansággal vágtunk neki a meccsnek, mivel ők voltak talán az egyetlen tavaszi ellenfél, akik védekezése…..
A szezon második mérkőzése a Ridomil SC csapata ellen - hazai pályán - zajlott, akik tavasszal a 3.C ligát a második helyen zárták. A csapat összetétele megint vegyes volt, de bíztunk benne hogy több gólt rúgunk, mint kapunk. Tudósítóink jelentése következik:A csapat megint…..
Error Reloaded Ismeretlen vizeken 2011.09.19 13:23:27
A szeptemberi meglepetés után - miszerint a 2.B ligában vagyunk "kénytelenek" indulni 2011 őszén - elékeztünk a szezon első mérkőzéséhez. Habár a levlistán már több tucat focista szerepel úgy néz ki hogy csak a színvonalas beszámolók miatt jelentkeztek ide, a…..
Chatlog: vdavid: Basszus Juteszembe Képzeld el A minap azt álmodtam, hogy valami srác álmomban már nemtom ki volt az a Westendből az Örsre akart menni És gondolkodtam, hogy akkor hogyan is kell mennie És nagyon nehezen ment, vagy egy percig gondolkodtam Aztán ő álmomban megjegyezte,…..
Első sikeresnek mondható évünk után ismét előttünk a lehetőség, hogy egy könnyed hangulatú bajnokságban égessük a vasárnapi ebéd folyamán felszedett kalóriákat. Ha minden jól megy akkor kapusjelöltjeink is felépülnek sérüléseikből / hazatérnek külföldről / időt…..
A héten számunkra lezárult a 2011-es tavaszi bajnokság, az utolsó meccs előtt még kérdéses volt, hogy milyen pozíciókban végezhetünk. Győzelem esetén a második hely volt várható, vereség esetében pedig még akár a dobogóról is lecsúszhattunk volna. A meccs előző estéjén…..
Vama Vechén 9 éve jártam utoljára. Akkor úgy épült be módosult tudatomba, mint a legjobb hely, ahol életemben voltam. Már régóta vissza akartam jönni ide megnézni, mennyit változott azóta. Az emberek egy része azt mondta, már nem akkora hippitanya, mint régen volt, mert…..
Az HBO idei egyik nagy dobása (a másik a Luck lesz, ha bemutatják még idén) a Trónok harca, amivel ugyan nem döntöttek nézettségi csúcsokat, de stabilan a képernyő elé ültetnek hetente kétmillió nézőt (átlagosan) és az egyes epizódok nézettsége is egyre nőtt (a nyolcadik…..
Swacsa 2011.06.15 11:35:50
@chrisred: Egy széria amúgy nem egy könyvet ölel át? Tehát ha 4 könyv van akkor elvileg nem 4 széria van tervben?
A liga-első Bizsda csapatával játszottuk a szezon utolsó előtti mérkőzését, ha sikerül a győzelmet megszerezni akkor még reménykedhetünk egy 1., vagy talán 2. helyezésben, és így a 2. ligába jutásba. Mufynak hála két 2. ligás "Arc" is jött segíteni, Karesz is…..
Pár hét kihagyás után újabb mérkőzésre került sor a Hauszmann utcai pálya gyűrött műfüvén. Az időpontbeli kavarások után (thx to swacsa) végül 5en értünk oda kezdésre, majd az első félidő közepén megérkezett egy csere is, így talán nyugodtan játszhattunk a…..
Kocsmablog Főzdefeszt 2011.05.16 12:00:00
Helyszín: 1088 Bp., Mikszáth Kálmán tér Látogatás: 2011. május 13. 15:40-22:50 > Az Első Hazai Kézműves Sörfesztiválon nem csak különleges sörök voltak, de sajnos hihetetlen hosszú sorok is. Így akik konkrét kóstolási tervekkel csak estefelé érkeztek, gyakran csalódniuk kellett. Talán…..
Az elmaradt mérkőzés miatt jó pár hétig nem volt meccsünk, így aki nem sportol nagyon mást, annak a kondija kicsit megint visszaeshetett. Ez egyedül Attish-on nem látszott, aki az elmúlt hetekben kb. 10 kilótól szabadult meg, hála a kispapák nyugodt, kiegyensúlyozott életének…..
Akinek van 3D-s tévéje, és az UPC digitális szolgáltatásának előfizetője, az most örülhet, a spanyol bajnokság két legendás csapatának bajnokiját 3D-ben (is) közvetíti majd a Sport2, szóval ha valaki attól jön izgalmi állapotba, ha Puyol stoplija a fejétől hat centire…..
Swacsa 2011.04.16 18:37:08
Mufy és Bini írása:Igazi összeszokott alakulat állt neki a szerda esti mérkőzésnek: Karesz és Balázs első meccsüket játszották idén a csapatban, Dani pedig friss igazolásként érkezett hozzánk. Binivel és Mufyval kiegészülve vágtunk neki a nem túl nehéz feladatnak: le kell…..
Error Reloaded Kapu és várvédők 2011.04.08 14:41:00
A héten két mérkőzés is bekerült a naptárba (a szerdai mérkőzés beszámolója még készülőben), lássuk a csütörtöki eseményeket.Az időjárásra végre nem lehetett panaszunk, és létszám ügyileg is jónak mondható a 7 fő, pláne hogy Menyus személyében újra egy fix…..
Error Reloaded Megdolgoztunk érte 2011.03.22 09:49:00
A tegnapi nap újabb mérkőzésre került sor, viszont végre sikerült egy "igazi", dedikált kapust szerezni a meccsre Menyus személyében, aki tett is a siker érdekében. A mezőnyjátékosok között is megjelent az 1. liga gólkirálya Ricsi, és Bobo is végre jött…..
Error Reloaded Hullámvölgy 2011.03.19 12:06:00
Az idény harmadik mérkőzésére esős, "tavaszodó" időben került sor, a létszám sajnos nem is közelített a nevezettek számához, de végül Koeman megjelenésével 7en összejöttünk. Kapusunk (megint) nem volt, lássuk mik lettek a történések:Az első félidőben mindkét…..