Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riksa

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Galway Rickshaws Felbomlottam... 2009.08.31 05:05:16
Mint azt a statiszkák szerinti egy fő látogatóm talán sejthette, az otthon tett látogatásom óta a spirit a riksások között erős mélyrepülésbe indult, a bejegyzéseimmel teljesen leálltam, mint Japán a bálnavadászattal. És valahol ott állt meg, hogy néhányunkkal egyetemben én…..
A thai kormány meghosszabbította az ingyenes turistavízum akciót, így aki 2009. június 25 és 2010 márciusa között igényel turista vízumot, annak nem kell fizetni ezért. A rendeletet június 24-en adták ki, holnaptól pedig életbe is lép. A gyorsaság háttere könnyen megfejthető:…..
Galway Rickshaws Salthill Prom 2009.06.05 11:25:00
"Well, I took a stroll on the old long walk Of a day -I-ay-I-ay I met a little girl and we stopped to talk Of a fine soft day -I-ay-I-ay And I ask you, friend, what's a fella to do 'Cause her hair was black and her eyes were blue And I knew right then I'd be takin' a whirl 'Round the…..
Galway Rickshaws Ocean Race 2009.05.26 20:22:00
Szombaton beérkezett Galwaybe a Volvo Ocean Race. Erre a kikötőben ledöntöttek három nagy, húsz méter magas olajtankot, hogy helyet adhassanak három Volvo márkájú munkagépnek. Persze, minek vonnánk párhuzamot az Ocean Race és egy cancuni hippi bonanza között, de a józanságnak…..
Begipszeződtem. A jobb karom könyökig, meg úgy a hüvelykujjam, hogy szépen beálljon ideálissá téve a dolgot a jobb fül vakarására. Már ha nem bánom az így a fülem medrejében lassan lerakódó meszes törmeléket.Bal kézzel pötyögök, marha lassan. Megpróbáltam aludni, hogy…..
Galway Rickshaws Húsvétolás... 2009.04.13 17:34:00
Húsvéthoz kanyarodva, valami saját locsolóvers írásához akartam lopni ötletet. Gondoltam, az egyik kedvencem, a modorosblog erre az alkalomra is gyűjtött valamit, de a mai bejegyzésük kicsit hiányos. Igazuk van, lehetetlen lenne felsorolni az otthon kialakult színesebbnél színesebb…..
Galway Rickshaws Sláinte Mhaith! 2009.04.10 01:59:00
Ma nem dolgozom, bekaptam valami bacit, és a kimerítő tegnap is itthon marasztalt. Pedig jön a péntek, méghozzá "good friday", talán az egyetlen ünnep az írek naptárában, amikor nem isszák magukat eszméletlenre. Annyira, hogy a kocsmák, és italboltok is zárva tartanak.…..
Ma az idő olyan, ahogy az Üvöltő szelek című bibiszi könyv filmadaptációjának forgatásán álmodták meg. Az a néhany fa, ott kint tisztelettel hajlong a chippersök környékéről elkóborolt szemét felett. Atlanti az időjárás, és már csak egy órám van indulásig. Talán…..
Galway Rickshaws Bemelegités... 2009.03.06 20:39:00
Az első alkalom, hogy bloghoz nyúlok. Eddig legfeljebb képkezelőkkel tettem magam láthatova errefelé, de mar azt is egyre ritkábban piszkáltam.Szeptemberben találtam rájuk, a biciklikre. A galwayi szeptember félalkonyában hunyoritottam feléjuk, miután Emese meghúzta a…..