Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Florinox

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kereskedelmi tévék ma magyar napot tartanak. Persze nem úgy, ahogy elképzelnénk. A TV2 a Már megint bérgyilkos a szomszédomat vetíti, ami felejthető hülyeség (kritika róla itt), viszont magyar kupecekről szól, vagy mi (TV2, 20:00). Megint az RTL nyert, hiszen sokkal többen fognak…..
Ehhez nem nagyon kell kommentár, a videó magáért beszél. Az Adult Swim nevű vicces csatorna egyik legjobb műsora a Robotcsirke, egy olyan animációs/gyurmafigurás műsor, amiben mindent és mindenkit kifiguráznak. A Csillagok háborúja is megkapja a beosztását, mégpedig június 17-én,…..
Epo, a Sötétkamra fotóblog szerzője cuki kategóriájú állatkerti fotókkal látta el szerkesztőségünket. Kerek fóka, szúvas fogú majom és társai. ..
Florinox 2007.05.28 20:19:05
Enyhe biológiai képzavarral élve még rajta volt a tojáshéj a fenekén ennek a kisbékának, akivel délkelet-ázsiai utunk egyik szép napján hozott össze a sors. A pöttöm - mint a következő képen is jól látszik: alig körömnyi - jószág egy darabig türelmesen viselte a…..
Subba Pukk 2007.05.08 12:22:00
Minden idők egyik legviccesebb tévés jelenete. Tamás Gáspár Miklós egy robot! Egészen furcsa, vicces hangot ad ki a beszélgetés végén. Pukk...
Florinox 2007.05.10 19:40:53
comment:com TGM egy robot 2007.05.04 20:15:00
Nem mi találtuk, hanem a Parazsurnál, tehát az okfejtést ott tessék elolvasni. A lényeg, hogy Tamás Gáspár Miklós most már biztos, hogy robot, talán egyszer megküzd egy multinacionális cég fémgodzillájával is, autókat és sikoltozó nőket vágnak majd egymáshoz, egy rúgással…..
Florinox 2007.05.04 21:07:00
Az előző rész utolsó jelenetét emeltük át a mostani elejére, jön a szlogen megint, Mentsd meg a lányt, satöbbi. Hirót mintha hájjal kenegetnék a hír hallatán: van kardja a jövőben, és üzeneteket hurcol a múltba, jobb melónak tűnik, mint egy kutricában nyomorogni, az tuti.…..
Budafok egyik kis utcájában, egy villanypóznán talált lakást egy elszökött barátpapagájpár (Myopsitta monachus). A feltűnően élénk, lármás madarak gallyakból alakítottak ki otthont maguknak egy gólyafészek aljában. (Fotó: Czimbal Gyula) ..