Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzsolt

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan gondja van a magyar politikának. Szinte minden nap láthatunk példákat súlyos hiteltelenségekre, magyarázhatatlan pálfordulásokra, bántó manipulációkra. A szép szólamok mellett gyakran hiányzik a politikusi teljesítmény, a valódi érdemi cselekvés. S még valami: a…..
Miért menjek el szavazni, ha igazán egyik sem tetszik? – kérdezte tegnap az unokahúgom, aki nem mellesleg „első választó” (lenne), s nekem huszonnégy óra kellett, amíg nagyjából megtaláltam a választ. Talán mondhattam volna rögtön a hangzatos kulcsszavakat:…..
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
bzsolt 2010.04.03 15:55:02
@miklos.rabai: A(z egyik?) legprofibb politikai elemzőre ;-) , aki pártpolitikai érdekektől függetlenül szokott értékelni, de néha értékek azért felsejlenek a sorok között ( néha konkrét formában) és ami közvetetten(?) a mai politikai pártok gyáva érdekpolitizálásának kritikája.
Hatalmas öröm, hatalmas köszönet mindenkinek!Együtt óriási belefektetett munkával elértük azt, amiről pár hónapja csak legmerészebb álmunkban gondoltunk. Mind a három Szegedi Országgyűlési Egyéni Választókerületben leadtuk az induláshoz szükséges 750 ajánlószelvényt a…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
bzsolt 2010.03.21 10:38:42
Tudatos Élet Tudatos Ébredés 2009.03.10 13:35:00
Jobb Agyféltekés Rajzolás tanfolyam 2009. április 9-12. „Az egyik legszebb ajándék a sorstól VELÜNK SZÜLETETT: A lehetőség, hogy képesek legyünk embertársaink, barátaink és szeretteink de legfőbbképpen a saját életünkben kreatívan részt venni! Az, hogy megteremthetjük…..
I-II.modul2009.március 25-29.A One Brain™ egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat…..