Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csumega

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ha igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a tűzoltóautóknak nem lesz hol megállniuk az épület mellett. Hogy miért? Hát persze, hogy a tilosban parkoló autók miatt. (Keresd a képen a tiltó táblát!)..
Csumega 2020.02.13 06:30:47
@nektarin005: EBBEN - végszükség - Neked IGAZAD van, csakhogy: NEKED KELL(!!!) bizonyítanod ezt a TÉNYT!!! Ugyanúgy, mint amikor tűz-/káresethez VONULSZ és MÉGIS Beléd mennek... A legtöbbször(!!) - sajnos - a TŰZOLTÓ-t (sofőr és szerparancsnok) "hozza ki" a bíróság VÉTKES-nek... Ha és Amennyiben utána tudsz nézni az "ilyen" ügyeknek beláthatod, hogy a "törvények" NEM(!!!) a "mentésre" sietőket védi, hanem az "ilyen" "akárkiket"...!!! Szóval: CSAK(!) "óvatosan(!)" az "ilyen" - egyébként általam is JOGOS-nak tartott - "húzásokkal"... Már csak a SAJÁT "védelmünkben" is...
Csumega 2020.02.13 06:38:13
@Körömcsiga: Neked is CSAK AZT tudom mondani, amit @nektarin005-nek írtam... Az ÉLET védelme - valóban - PRIORITÁST élvez, de(!) a "bizonyítási teher" TÉGED és Parancsnokodat terheli... A "bíróságok" pedig NEM(!) "szeretik" a TŰZOLTÓKAT (Mentőket), MERT az esetek legnagyobb %-ában IGAZUK van... Úgy gondolom: A Magunk "védelmében" is "mérlegelnünk" KELL...!!!
Csumega 2020.02.13 17:13:53
@Arcade Macho: Bocsánat, de: Nem a KÉT, különböző "károkozási" típust hoztam "párhuzamba", hanem a TŰZOLTÓK(Mentők) "elleni" Bírósági "gyakorlat"-ot...!!! AZT szerettem volna "közzé" tenni, hogy - jelenleg - NEM(!) számít a Bíróság ELŐTT, hogy "jogosan(!!!)" toltad-e el a szabálytalanul parkoló gépjárművet a FONTOSABB CÉL(!!!) érdekében... SAJNOS...
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
Észrevette már valaki, hogy a fél ország 20 évvel idősebbnek néz ki a koránál, azon aprócska okból kifolyólag, hogy nincs pénze - biztosítottként - fizetni fogászati kezelését, vagy fogpótlását?  Mi ösztönözte anno a törvényalkotót, hogy ne gondoljon a legszegényebb rétegre, a nyugdíjasokat…..
Csumega 2017.03.28 09:00:07
@Zsuzsi25:@: MERT a nyugdíjas AZ egy NEMDOLGOZÓ LUSTA DISZNÓ, ugye??? Vannak Neked Szüleid, Nagyszüleid KIS(!!!) nyugdíjjal??? Nagyon NAGY SZEMÉTSÉG "így" ÁLTALÁNOSÍTANI...!!!
Csumega 2017.03.28 14:10:30
@Zsuzsi25: @: Dehogynem!!! AMIKOR azt ÍROD: "NEMDOLGOZÓ"... EBBEN bizony BENNE(!!!) vannak a Nyugdíjasok!!! Nagyon nagy KÁR, hogy az ELSŐ(!!!) hozzászólásban NEM fogalmaztál PONTOSAN...!!! Köszönöm!!!
Csumega 2017.03.28 23:33:46
@Zsuzsi25: @: KÖSZÖNÖM szépen! NAGYRA értékelem!!! Nyugodalmas, jó éjszakát kívánok! O:)
Normál esetben bármely magyar állampolgár csak akkor megy a Nyugdíjfolyósító felé, ha az öregségi nyugdíjkorhatár közeleg és szeretné nyugdíját és a még hátralévő idejét kiszámoltatni. Vagy akkor, ha sajnálatos módon az egészségében olyan súlyos romlás következett be, amely hatására rokkantsági…..
Nem vagyok olimpiaellenes, a szívem mindig vágyni fog arra, hogy egy magyar olimpia részese lehessek. A korrupció, hazugság, társadalmi egyenlőtlenség és önkényuralmi hatalomgyakorlás ellen viszont minden porcikám tiltakozik...
Csumega 2017.01.20 18:47:17
@sőőtnagyonis: Remélem, hogy CSAK nagyon KARAKÁN és nem "tökös"... Bocsika!!! Nagyon-Nagyon egyetértek vele!!! Ő, mint 2-x es paralimpiai bajnok, azért csak-csak "látott" már - KÖZELRŐL - olimpiát, ha nem is szervezett!!!
Csumega 2017.01.20 18:50:09
@Ballib cenzúrázók réme 22: Azt meg honnan "vetted", Te nagyon HÜLYE, hogy CSAK akkor OLIMPIAPÁRTI, ha az "öszödi" van hatalmon??? Nem(?) "hallottál" valamit - SZÁNDÉKOSAN - félre???
Csumega 2017.01.21 15:08:32
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Egy "BUNKÓ"-tól "ez" nagyon nagy "KEDVESSÉG"... :D :D :D
Eljutottunk odáig, hogy a közszolgálatinak becézett állami tévében már egy szórakoztató vetélkedőben is számít a párthovatartozás. Kinél előny, kinél hátrány, lehet találgatni, hogy melyik az ellenzéki opció.  Varga Dánielnél például hátránynak bizonyult, hogy a Jobbik színeiben önkormányzati…..
A hvg.hu kérdésére több bíró is bevallotta, hogy már rég nem lehetnek függetlenek munkájukban. Beszámolóik szerint mindent áthat a karrierféltés és a megfelelési kényszer. Ez pedig elég sok mindent  megmagyaráz az utóbbi évek megkérdőjelezgető ítéleteivel kapcsolatban...
Mert például a röszkei, vagy Keleti pályaudvarnál történt eseményeknél felmerülhetett volna a terrorveszély megállapítása. Mint azt Lázár miniszter a csütörtöki kormányinfón volt szíves kifejteni. Ezzel azonban csak 2 probléma van: se Röszkén, se a Keletinél nem…..
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Nem volt hibás termék, mégis 40 százalékánál gondot okoz a törlesztés A devizahitelesek problémájára végleges megoldást jelentő mentőcsomag kidolgozása gőzerővel folyik, Lázár János tegnap egy lakossági fórumon úgy nyilatkozott, december 31-ig mindenképp megszületik a…..
Csumega 2013.09.05 10:06:18
Vu, de ja vu@: Akkor elmondom, hogy a Bokros-csomagból keletkező -nem kevés - államháztartási növekményre 1988-ban a FideSS "tette rá a kezét". Amit azután - 2001-2002-re el is "tapsolt"!!! Abban - SAJNOS - IGAZAD van, hogy a hitelesek "csak MARADJANAK az út szélén"... Annak ellenére, hogy VIKTÁTOR, a TÖRPEDIKTÁTOR még 2010-ben azt hangoztatta, hogy SENKIT SEM HAGYNAK AZ ÚT SZÉLÉN...!!!??? Ez IGAZ!!! Nem is hagyják, hanem BELELÖKIK az árokba!!! A most regnáló kormány, azaz: a FideSS MOST csakis azért tartja napirenden a hitelesek megmentését, hogy a választásokon JOBB eséllyel indulhassanak, mint mások...

na4@: Teljes mértékben IGAZAT adok Neked! Még annyit teszek hozzá: a devizahitelesek - a megnőtt árfolyamrés következtében - az EREDETI hitelük jelentős részét már visszafizették, csakhogy: ezt a pénzt a BANKOK egy az egyben LENYELTÉK és kitalicskázták az országból, illetőleg az itthoni vezetőknek osztották szét és a fiókokat újították fel!!!

Véleményem szerint: a Bankok NEM HALNAK bele, ha visszaállítják az eredeti helyzetet és leszámolják az adósságból az árfolyamrésen nyert összegeket...!!! Emellett AZONNAL LE KELL ÁLLÍTANI az adósságok ELADÁSÁT és a VÉGREHAJTÁSOKAT!!! Csak így lehet az ország fogyasztói társadalmát megmenteni a TOTÁLIS CSŐDTŐL!!! Lenne vásárlóképes NAGY réteg, ami BEINDÍTHATNÁ a gazdaságot és BŐVEN nyereségessé tenné azt...

Vu, de ja vu@: a 2003-ban hozott intézkedés - ami 2013-ig tartott - CSAK a TOVÁBBI államilag támogatott hitelekre vonatkozott, a már meglévőkre NEM!!!
Újabb dolog, ami miatt retteghetnek az ínyencek kegyeire pályázó vendéglők. Immár nemcsak azt kell latolgatni, ki lehet a vendégek közül a szuflé tartósságát, a mártás sűrűségét vagy bor hőmérsékletét titokban méricskélő és gondosan lejegyző Michelin-kritikus. Nem, az…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
Csumega 2013.02.18 22:14:19
@Megfontolt: Elnézést, de Ön hol volt 1990-ben, amikor az Antall-kormány elkezdte tönkrevágni, szétzilálni a gazdaságot és kiárúsítani az Országunkat??? Ahogy a kommentet olvasom, biztos vagyok benne, hogy Önnek már akkor jól "FIZETŐ" állást kínáltak a magukat demokratának mondó hatalmi körök, illetőleg az őket követő "pénzes tagok"... Ami pedig a TÖRPEDIKTÁTOR-t illeti: legalább a származását és a születési helyét/szülőfaluját nem kellene letagadnia, ha már MINDEN MÁSBAN HAZUDIK is! ALCSÚTDOBOZ - ahol született - az NEM FELCSÚT!!! Hát csak ennyit a védencéről...
Ahogy a dolgok állnak, elő kell majd keresnünk a szakirodalmat és a történelemkönyveket, hogy ne adjunk olyan válaszokat komoly gazdasági és létkérdésekre, amelyek hasonló helyzetben egyszer már zsákutcának bizonyultak. Ha nem teszünk így, és nem alakul ki egy társadalmi…..
A frissen létrejött Együtt 2014 mozgalom nyilvánvalóvá tette, hogy működésének sikertelenségét jelentené, ha az MSZP-vel nem sikerülne megegyeznie a részvételről. Ráadásul mindkét szereplő hangsúlyozta, hogy csak a programalapú együttműködésben hisz. Nos, eddig csak az…..
Csumega 2012.10.26 14:42:45
@balage_81 reloaded: Az a 240 ezer (vagy sokkal több) adózó valóban eltűnt... De: kik is voltak Ők? A munkanélküli regisztrációs rendszerben korábban szereplők, de onnan mára kivezetettek! A mai nyilvántartási statisztika MINDIG KIHAGYJA a rendszerből kikerült munkanélkülieket - tehát a NEM ADÓZÓ, a SZÜRKEgazdaságba visszaESŐket - a TÉNYLEGES munkanélküliek ÖSSZESZÁMLÁLÁSÁNÁL! ÍGY már VALÓBAN lehet ÚJ munkahelyeket teremteni úgy is, hogy azok közben MEGSZŰNNEK!!! EZ AZ IGAZI STATISZTIKAI FIDESZ MANŐVER!!! Na, persze, EZT az ELLENZÉK sem igen vizsgálja és NEM is HASZNÁLJA fel SEHOL!!! Ez pedig igan nagy QRVA HIBA!!!