Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_hiszem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
nem_hiszem 2009.06.09 15:59:41
@staropramen: Szerintem te meg minidg felreertesben elsz. Abban igazad van, hogy nem az egyetemet vegzett dragabb munkaerot fogjak alkalmazni a kutakon -ami talan ertheto is-, de ettol miert kell parasztnak lennie. Vagy ha az vagy, akkor rugjanak ki. Azert mert a fonok egy barom, az alkalmazott is legyen az? Bizony a vilag igazsagtalan, de az alap felallas: kutas a szolgaltato (koszonom, hogy itt tetszett vasarolni), a vevo meg akibol el (talan megint ide jovok legkozelebb, ha jol bannak velem).
En is voltam kutas es meg ezer dolog, de mindig probaltam ugy vegezni a munkamat, hogy buszke lehessek arra amit csinalok.