Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suttyoka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..
suttyoka 2009.12.26 22:13:02
@Baszkurátor: na pont ezért kéne felzabáltatni az összes szarházit. tudtommal is csak szájkosár+pórázzal kíséretében lehetne sétáltatni.. erre a nyakambaugrik a dobberman az utcán a köcsög meg közli, hogy 'nem bánt..'. lehet, hogy őt nem bántja de nem szeretem ha rámmászik egy szőrös izé ami összenyálaz, összekarmol, összeszaroz a frissen szart seggével.
aki meg nem szedi össze a szart az szarassa a lakásában a kutyáját. faszom se akar melegben öklendezni az utcán a kellemesen párolgó szardarabok miatt, a faszom se akar szlalomozni, hogy ne lépjen bele a szarba. egyszóval az összes köcsög aki nem tudja kulturáltan tartani a kutyáját kapja be.
Tegnap kaptam levelet a nagy keresőcégtől, hogy Linuxon és Mac-en is megjelent a Google világuralmi törekvéseinek szimbóluma: a Chrome böngésző. Még csak béta-változat, dehát ez a GMail óta a legtöbb informatikai termékre igaz; a Windows-változatok is az elavulás és az új…..
Japán csajok minden nap! Miku 2009.11.27 09:35:00
A Fear Factory az utóbbi évek legszánalmasabb zenekari balhéját hozta össze nemrégiben. A zenekar kb. amiatt oszlott fel, hogy két dudás nem fért meg egy csárdában - Burton C. Bell és Dino Cazares egója túl nagy volt, hogy kibírják egymást, így esett, hogy az akkoriban a…..
Az idényzáró abu-dzabi futam előtt  összeállította a 2009-es kereseti listát az arabianbusiness.com: a finn a másodiknál is 27 millió dollárral többet kaszált.Kimi Raikkönen 45 millió dollárt, vagyis 30 millió eurót, vagyis 8,3 milliárd forintot kaszált csak azzal,…..
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
Samael - Above (2009 Nuclear Blast) A Samael egy új svájci black metal zenekar. Mint derült égből villámcsapás, úgy érkeztek a srácok ebbe a kicsit (?) megfáradt szcénába, ha jól tudom, még demót vagy EP-t sem adtak ki az Above előtt. Mit várhatunk ilyenkor? Természetesen…..