Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prtsc

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Geszti Péter lesz Nagy Feró mentortársa az RTL Klub őszi tehetségkutató show-jában - jelentette be a csatorna a szerda esti Fókuszban. Az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az zenekarok tagjaként sikeres énekes, szövegíró, producert hívták a Megasztárba is, de a hagyományos…..
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
prtsc 2010.05.06 14:24:44
Kedden olvastam ezt a "hírt" itt (emtv.blog.hu/2010/05/04/megszunhet_a_heti_hetes_az_rtl_klubon), először azt hittem, hogy komoly, aztán rájöttem, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Szerintem egy kisebbségi tulajdonos amúgy se szólhat bele olyan mértékben, de főleg egy tulajnak a pénz (nézettség) a lényeg, mindegy, hogy azt kiscicák mutogatásával érik el vagy azzal, ha elindítják a Vona ősmagyart keres című reality-t.
Barakonyi Szabolcs fotós kolléga szerint (a képeket ő készítette) elég semmilyen volt a tegnap este ünnepélyes körülmények között megnyitott Lost-kiállítás, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki nem Lost-függő, az pontosan ugyanezt fogja mondani. A VAM Design Centerben…..
Ezt a vígjátéksorozatot nem tudom igazán könnyen beskatulyázni. Vannak bennek tipikus, az amerikai komédiákra jellemző elemek, de pár dolgot igencsak elvisz a szélsőséges irányba. Az alaphelyzet annyira nem egyedi, van egy problémás család: apa, anya, meg négy fiúgyerek. A…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
prtsc 2009.11.19 03:04:51
@Malachi: Egyetértek veled.
prtsc 2009.11.19 03:16:24
@stefan75: Respect!
prtsc 2009.11.19 03:03:29
@szabóZ: Ezeknek az embereknek nem csak az számít, hogy a Bumerángot, a Pirítóst vagy Jáksót hallják-e még, nyilván hallják. Ezek az emberek a Danubiust és a Slágert szerették. Számomra is bármilyen meglepő, a zenei kínálatukat is. De a legfontosabb a nagy egész. A megszokott jingle-ök, az érzés, amit az adott rádióval párosítottak. Hallgatták reggel, munkába menet, főzés közben, nyáron a hétvégi házukban, az életük részévé vált, kis túlzással néhol még "családtaggá" is. Ez természetes. Ahogy az is, hogy egy idő után mindenki megbékél, hallgatnak helyette Class-t és Neo-t (vagy bármi mást) és minden megy tovább.
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Megverték a Tv2 sportriporterét Franciaországban. Németh Balázs és ministábja épp Marseille Castellane negyedében próbált forgatni, amikor ezt a helyiek nagyon rossz néven vették és megütötték a riportert. A felszerelést viszont sikerült kimenteni - írja a Tvblog.Távozik a…..