Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueDeath85

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az id Software viselt dolgairól sokat írtunk már, hosszú poszt volt a Wolfenstein 3D-ről és a Doomról, nem is olyan régen pedig podcastünk egyik adását a cégnek szenteltük. Abban szót ejtettünk arról, hogy a cég alapító kulcsemberei 1990-ben a Softdisknél dolgoztak kisebb…..
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
Verdák, csajok, nitró és persze száguldozás. 2001-ben Rob Cohen útjára indította Hollywood egyik legjövedelmezőbb franchise-ának, a Halálos iramban szériának az első epizódját. A siker óriási volt, a folytatások pedig kis túlzással évente jöttek. Az idén bemutatott 7. rész…..
BlueDeath85 2015.04.19 16:37:09
Ki gondolná, hogy az a Matthew McConaughey, aki napjainkban az egyik legnagyobbra tartott színész, valaha olyan filmben játszott, mint a negyedik Bőrpofa film, a Texasi láncfűrészes gyilkos visszatér. Ez a „kisebb” félrelépés, ráadásul nem csak az ő karrierjében jelentett…..
És az megvan, hogy a Rovio egyik alapítója, az eddig elnök-vezérigazgatóként működő Mikael Hed lemond a cég vezetéséről? Persze a Rovio sokaknak nem mond semmit, de az Angry Birds annál inkább, és a Rovio ennek a sikerjáték-sorozatnak a fejlesztője. (Kicsit olyan ez, mint az…..
 1. nap: 2011.01.18. – keddMa van az első napja, hogy nem gyújtok rá. Reggel nagyon hiányzott, alig bírtam felkelni, mert az jutott az eszembe: nem lesz cigi a kávé mellé. Aztán az is az eszembe jutott, végigaludtam az éjszakát anélkül, hogy felébredtem volna dohányozni.…..
Néhány művész megrajzolta Darth Vadert az eredeti forgatókönyvben szereplő leírás alapján. Nézzük előbb a leírást: INTERIOR: REBEL BLOCKADE RUNNER - MAIN HALLWAY. The awesome, seven-foot-tall Dark Lord of the Sith makes his way into the blinding light of the main passageway. This is…..
Casual Games Let's get started 2010.10.06 15:34:42
A casual játékok töretlen népszerűségén felbuzdulva íródik egy a blogocska. Remélem sok kellemes órát fog okozni az olvasóknak..
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
BlueDeath85 2010.05.28 15:40:03
@(meg)törölt dick: Egyetértek dick-el. Én imádom a barátnőmet, de ha kiderülne, h megcsalt, akkor tuti dobnám, nem tudnék bízni benne tovább
Kisebb regényt írt "Az enyhén szólva is csalódott vásárló" a Homárnak, ami azért lett ilyen hosszú, mert emberünk több, mint egy hét alatt sem kapta meg a megrendelt nyomtatót az ipon.hu-tól. Viszont egy napot már hiába szobrozott otthon, a DHL-re várva, és kinéz még…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
135 ezer eurós Maserati GranCabriót ajándékozott a Ferrari a spanyolnak, mert megnyerte a bahreini nyitófutamot.Az olaszok győzelmi prémiumként adták a 440 lőerős, 4,7 literes, V8-as gépet, ami a testvérgyár egyik legújabb és talán legszebb modellje. A Maserati-honlap szerint…..
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
BlueDeath85 2010.03.19 09:32:08
@Muha: Pédául bármelyik keresztény vallás.
Györgyi egy érdekes dilemmát oszt meg velünk: megismer egy jóravaló férfit, aki túl sokáig titkolja, hogy felesége nem régiben hunyt csak el. A levélírót leginkább az borzasztja, hogy a férfi egyáltalán nem tett említést feleségről, sőt gyerekről sem. Eljátszotta a vidám…..
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..
BlueDeath85 2009.06.11 17:26:55
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
Csodálatra méltó az a 17 éve tartó márkahűség és elkötelezettség, ami Ferkót a dezodorához köti. Az Old Spice eddig remekül meggátolta panaszosunk izzadását és ezzel lehet, hogy nem is lenne továbbra sem gond, csak hát az a fránya csomagolás, az változott. Ferkó hónalján a…..
"Éppen a fejemre akartam húzni a zacskót, amiben a bátyám öltönyét kiszállították, amikor egy feliratra lettem figyelmes a  nejlonszatyor oldalán: Fejre húzva fulladást okozhat!  Köszönöm, RC, megmentették az életemet!" - mondja Marc.Drága olvasó,képzelje…..
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
Úgy néz ki hamarosan vizsgálat indul a magyar csodaló, Overdose és felkészítő csapata ellen. A vasárnapi verseny videóit elemző csapat döbbenetes felfedezést tett: Overdose az ötödik lába miatt nyert. Egyelőre még nem tudni, hogy műtéttel vagy születési rendellenesség miatt…..
Mindenkinek vannak olyan márkái vagy ha jobban tetszik lovemarkjai, amelyeket annyira szeret, hogy az már szinte a személyiségének is részét képezi. Az azonban, hogy valakinek a rajongása egészen addig terjedjen, hogy egy vállalat logóját magára is tetováltassa, az a…..