Regisztráció Blogot indítok
Adatok
>8]

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
A hideg ágy ősi ellensége az emberiségnek, így aztán elég régóta próbálkozik mindenféle módszerekkel előmelegíteni azt a lefekvéshez. Parazsas ágymelegítőt állítólag már a rómaiak is használtak, de aztán évszázadok alatt előmegített téglák, forró vasat tartalmazó edények, parázstartók és…..
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
>8] 2018.09.19 17:25:57
@norton76:
Nem értem, hogy jött ki az 50%?
Valószínűleg az lehet a nagyker-ár? :-)
Figyelembe véve a poszter posztját, miszerint korábban penészesedett az új hűtője fentáll a hibás teljesítés vélelme.
Ennek fényében én az ön helyében egy szakértői véleményezést -már ha még van egyáltalán ilyen- követően,ha jogos a követelés ingyen rendelkezésre bocsájtanám a hűtőt a károsultnak, továbbá tennék egy nagyvonalú gesztust is némi PR keretében.
Merthogy a jó reklám mimdig kell , a röhejes 150000 meg semmi ahhoz képest,ha kiderülne ,hogy tipushibás a széria, amit forgalmaznak a gyermekek idelent... ;-)
>8] 2018.09.25 19:49:31
@killerkaller: azokban nem volt kompresszor. Abszorpciós hűtők voltak... ;-)
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Interaktív tévé, lehet rá írni, rajzolni, képeket és videókat nézegetni. Tökéletes megoldás egy tanteremben például, ahol a diákok le tudják tölteni a laptopjukra a kész ábrát vagy videót. És a táblára, vagyis a tévére is el tudja küldeni a kiegészítéseit. A tévé…..