Regisztráció Blogot indítok
Adatok
espada

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vita állandó arról, hogy a fegyvertartás laza engedélyezése vajon növeli vagy csökkenti a lőfegyverrel elkövetett visszaéléseket. Az viszont biztos, hogy ezt Európa-szerte másként kezelik. A 100 főre eső lőfegyverek száma Svájcban a legmagasabb, itt 45,7 jut 100 lakosra. Nincs sokkal lemaradva…..
Ha az új Chevrolet Camaroról beszélünk, ami 2016-ban két coupe változatban jelenik meg az autópiacon, akaratlanul is a Ford Mustang jut eszünkbe. Tagadhatatlan ugyanis, hogy az 1967-es megjelenése óta a Camaro sosem tudott kilépni a sokkal híresebb versenytársa árnyékából, és ez a…..
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
Tisztelt Winkler úr! Mivel anno még ön számolt be erről a RAM-ről, ezért úgy gondoltam, érdekes lehet, hogy árulják ezt a vasat itt. Ezúton is minden jót sok egészséget, és erőt a munkájához. És ha arra megkérhetném hogy a késobbiekben én (és szerintem még sokan mások is)…..