Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbob

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzáfűzés a cikkhez a bejegyzés végén!   Kevés ártalmasabb jelenség van a mai magyar médiában Puzsér Róbertnél. A kiváló verbális képességekkel megáldott megmondóember – társai segítségével – naponta megácsolja a tudatlanság és a rosszindulat akasztófáját, hogy aztán a „nekünk,…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
bbob 2017.08.01 17:34:47
@savrola: csak nekem forralja fel a véremet, amikor valakin látom, hogy halvány gőze sincs arról, hogy mi az a liberalizmus? A "liberó" a legalja mocskos állatfaj a politikai ranglétrán valahol a komenisták alatt még két lépcsőfokkal...?
Tisztában van az ilyen azzal, hogy pl Kossuth Lajos liberális volt? Igen az akiről valami teret is elneveztek egyszer, bár nem értem, hogy még hogy nem nevezték még át, ráadásul oda járnak dolgozni nap mint nap, szegény frusztrált honatyáink... :)
És ha Kossuth, akkor Petőfi pláne az volt.
A szabadságért küzdöttek, ennyit jelent a liberalizmus. Szellemi, és fizikai szabadságot.
Lehet azt mondani, hogy nem az nem jár a népnek, mert túl sok a gyengeelméjű, és anarhia lesz belőle, fogjuk inkább keményen a gyeplőt. Ld közelkelet, afrika. De itt nálunk sem tartunk még ott? Ennyire szar arcok vagyunk? Én 90-ben azt gondolotam, ezt jelenti az, hogy akkor most már kezdhetünk "nyugati ország lenni, nem pedig valami keleti banánköztársaság.
Széchenyi mondta, hogy minden nép azt az uralkodó osztályt érdemli, amelyik épp ott van fölötte. Tényleg ennyit érdemlünk?
Mielőtt minden fekete öves rajongó kommentbillentyűzetet ragadna, és azon lamentálna, hogyan fogják széjjelkúrni kedvenc képregényét a gyökér tévések, megjegyezném, hogy nem network, hanem kábeltévére kerülne a projekt, ráadásul arra az HBO-ra, aminek a neve a minőséggel…..
bbob 2015.10.02 16:05:02
@Nuklearis Baromfi: Szerintem meg de, kötelező! ;)
Na jó, ha mást nem is, hát ezt az egyet. Tényleg zseniális, úgy, könyvben, ahogy van. Elő kéne vegyem újra...
Budapest Főváros Önkormányzata elfogadta a margitszigeti futókör felújítására vonatkozó javaslatot, és olyan pályát épít, mely nem csak a szabadidő-, de a versenysport számára is alkalmas lesz nemzetközi szinten is. Molnár Zoltánnal, a MOB volt főtitkárával, a Budapest…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
Szintia gyors szex tanácsai:   Csöpögtetés az érzéki szexhez:   1) Sose csöpögtess viaszt a partnered testére, anélkül, hogy szólnál neki előre…   2)  Sose csöpögtess viaszt a partnered testére, anélkül, hogy tudnád hogy kell…..
bbob 2009.04.27 10:43:29
@SzexiSzintia: Na ezt nem értem... mi történt, rajtad maradt, nem nyalogatta le rólad? :)
Bár azt hiszem Kleopátra korában szőrtelenítőnek használták a mézet, biztos jó lehet arra is :)
Az bizony nagy úr…   Az élet melyik területén ne uralkodna?De a szex területén nem szabad engedni!Ugyanis én engedtem és végzetes hiba volt. Már az is előfordult, hogy csak „megszokásból” tartottunk együttléteket. Szex csak azért?Szóval van rosszabb ennél,…..
bbob 2009.04.27 10:37:48
Meghittség, hát igen ez fontos, de szerintem természetes egy egymást szerető párnál. Más gond is lehet a meghittség hiányán kívül.
Tegyük fel, hogy megtalálod az igazit (én fiú vagyok, sajna csak erről az oldalról tudom hitelesen). Egy istennő, gyönyörű, és nagyon jó vele az ágyban. Ha tényleg tökéletes az összhang, akkor ez évekig így is marad, és úgy tűnik semmi gond. De azért eltelik 3-4-5 év, és valami mégiscsak elkezdődik... Az elején főleg azért volt annyira jó, mert újszerű és ismeretlen, és izgalmas minden. Az már annyira jó, hogy szinte rossz, és tényleg pont emiatt a "rossz" miatt próbáljátok megismerni egymást minél jobban és ez egyre jobban sikerül is. És ez jó. Csakhogy 4-5 év múlva kezd hiányozni újra az az ismeretlen. És ez könnyen elhatalmasodhat. A meghittség jó de egy fiúnak uncsi is lehet egy idő után úgy magában, és akármilyen istennő is a másik (akár mint SzexiSzintia, pedig aki látta a képeit, az nehezen tud elképzelni jobb nőt), akkor is, megszokottá, és végül unalmassá válhat. Két eshetőség van ekkor, vagy feldobni valamivel az ágyban a dolgokat (vagy talán nem is feltétlenül az ágyban, a szexen kívül is van ám olyasmi ami pont a szexuális életet dobja fel), vagy szakítani. Nem tudom melyik a könnyebb, szerintem kb egyforma nehéz lehet mindkettő. Az előbbinél persze definiálni kéne mit értünk "feldobáson". Mindenképp valami izgalmas dolog, ami talán a perverziót súrolja, de pont ezért nehéz ez, mert ha valakinél még súrolja, az valószínűleg a másiknál már vagy átlépi, vagy nem is elég izgalmas.
No de, azt hiszem hagyom Szintiát is érvényesülni ebben témakörben, biztos fog erről még ő is írni, kíváncsian várom :) Főleg, mert az női szemszög lesz.
Kissé Salvador Dali műveire emlékeztetnek engem a Kyouei Design által megálmodott design lakberendezési cuccok. Csak itt nem az idő, pontosabban az órák folynak el, hanem egy lámpa és a könyvjelző. A világítótest vasból készült és a fehér falon tényleg jól mutat. Ahogy…..
bbob 2009.03.24 14:27:03