Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axnfun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén majdnem teljes hosszában elkészült a Vámház körúti kerékpárút a Szabadság híd és a félig kész Kálvin tér között. A fővárosi bringások körében a röpke eufóriát okozott, hogy a városvezetés Budapest rendszerváltás utáni történetében először…..
Majdnem egyszerre került piacra a Windows 7 és a Snow Leopard: régóta nem volt ennyire aktuális a Microsoft operációs rendszerének és az OS X-nek az összehasonlítása. Főleg, hogy most már ugyanazon a hardveren is futtatható a két program, szóval tényleg lemérhető, hogy melyik a…..
axnfun 2009.10.25 11:39:52
@Attila1234:
Nagyon örülök, hogy felvetetted a problémát! Asszem, valahol a postíró is megemlíti azok körét, akik "csak" netezéshez, képnézegetéshez és talán még szövegszerkesztéshez is használnak gépeket. Na, azoknak legyen már mindegy, hogy 100ezres összetákolt pc-n, vagy esetleg 170ezres használ mac-en vagy 650ezres zsirúj iMac-en teszik.
De az első ne is kívánjon többet a lehetőségein túl.
axnfun 2009.10.25 11:45:57
@==T==:
a fent említett problémák sztem már csak erre, balkániában égetőek.
Ha jönne egy óriási applekampány reklámmal, fejlesztőkkel, stb.... mindenki elégedett lenne. ---mert a tájékozatlanok is válaszokat kapnának.
olyan kicsinyes, hogy csak az árával tudunk dobálózni... meg irigység!
Gábor egy szomorú, de úgy tűnik nem egyedi esetet oszt meg velünk. Leveléből kiderül, hogy sok tanár érzi magát másodrendűnek az iskola miatt, ahol tanít, holott végzettsége, képzettsége és szaktudása alapján teljesen egyenrangú a jobb iskolákban dolgozó…..
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..