Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomcika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
Csodálatosan sértett hangulatú sajtóközleményt hozott a drótpostás, az ilyenek miatt érdemes minden sajtólistán rajta lenni. A Miniszterelnöknség berágott a Népszavára, mert (most tessék megkapaszkodni) a Népszava nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők…..
Varánusz Bajnaivízió, Budapest 2010.05.27 08:00:00
Amíg a kirakatban népnemzeti gesztusgyakorlással vannak elfoglalva frissen megválasztott fülkeforradalmárjaink, addig hátul a sifonérban a megszokott csöndességgel készül az átadásra a Bajnai kormány. Divattá vált egyben szidni az elmúlt nyolc évet, divat lett összemosni a fehér…..
Tomcika 2010.05.27 20:40:41
@ben2: "Ha az állam eladja olcsóért és megveszi drágáért, akkor nem a légitársaságba tesz pénzt, hanem az orosz szervezett bűnözés zsebébe."

Aha. A két összeg különbsége meg nem az az összeg, amit a veszteséges, piaci körülmények között életképtelen cégbe beleölt az orosz szervezett izé.