Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Csaba (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évben már számos alkalommal próbálkoztam halfogással az öreg Dunán, de erőfeszítéseimet ezidáig nem koronázta siker. Nem voltam biztos benne, hogy a kudarcok sorozata a vörös iszap szennyezéshez köthető, vagy egyszerűen még nem indult meg a szezon. A tavalyi év…..
Nagy Csaba (törölt) 2011.07.06 11:59:09
@Bogyo_bacsi:

Pergető táska tekintetében én hátizsákot használok. A Rapalák eredeti dobozukban vannak, hogy ne szanaszét legyenek, rendszeresítettem egy orsó erősebb papír dobozát. Így a főleg 3 és 5 cm-es Originálokat könnyedén előveszem, nem akadnak össze és minimális a keveredés. A hátizsák kényelmes és nem befolyásolja az egyensúlyt, aminek a kövezéseken mászkálva nagy a jelentősége.

Jómagam egyébként a Duna győri szakaszán, a Rábán, és a Mosoni Dunán dobálok Balinra.

Üdvözlettel:

Nagy Csaba
Nagy Csaba (törölt) 2011.07.07 15:06:00
@Bogyo_bacsi:

Éppen a mai napon van 6. hete, hogy a Rába vize úgy néz ki, mint a tejeskávé. A Mosoni Duna Szigetközi részén idén rendre fognak harcsát, a győri városi szakaszán fogható Balin kölyök mérettől 2 kg-ig. Ugyanitt beugrik jász és domolykó, de csak az 5 cm-nél kisebb műcsalikra. Domira, jászra és Balinra a Rapala színskála szerinti HS, S, B színek a legjobbak.
Nem akarom összehasonlítani a régi 'átkos rendszert' és a mostani piacgazdaságot, de én még emlékszem azokra a '80-as évekre... :) és amikor a tudatos vásárlással kapcsolatos poszt megírásának ötlete megszületett, egyszerűen nem tudtam kikerülni ezt sem. Nos, a következő…..