Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukszkaivoker

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb állomásához érkezett a kormányzati direkt marketing. Az Orbán kormány nagy igyekezettel szpemmelte tele a nyugdíjasok postaládáit, most pedig kebelére ölelné Magyarország mindösszes választópolgárának alkotmányozós véleményét. Persze közben azt gondolja, hogy…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
Elismerem, hogy csak hosszú távon igaz a címben szereplő állítás, de a Berg Insight szerdán kiadott hírlevelében nagyjából ez derül ki. Azt matekozták ki a mobilpiaci jósok, hogy 2014-ben már 770 millió GPS-es mobilt adnak el világszerte. Meg az is kiderült, hogy 2008-ban 178,6…..
Csodálatos a három hazai mobilszolgáltató együttműködési képessége, ha kényelmi szolgáltatásokról, életminőségünk javításáról van szó. Mai bejelentésük, hogy Budapesten, és az ország 20 másik nagyvárosában már mobiltelefonnal is megvehetjük a parkolójegyet. Ezentúl…..