Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyFirpo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
  Újabb múltidézés következik, ezúttal egészen a 2000-es Európa Bajnokságig utazunk vissza, amikoris a végső győzelemre is esélyesnek tartott Olaszország válogatottja találkozott az elődöntőben, a szintén a torna egyik favoritjának tartott Hollandia nemzeti tizenegyével.…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
JohnnyFirpo 2009.03.06 11:17:54
daje 90 perc alatt a Föld körül 2009.03.05 19:38:00
 Mivel ma este úgy tűnik meccs nélkül maradunk, legjobb, ha saját magunk gondoskodunk a szórakozásról, mielőtt még beleszaladunk valami asszony által szervezett csütörtök esti programba, bár bízom benne, hogy mindenki van olyan kreatív, hogy ezek alól így is, úgy is kivágja…..