Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jappancs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Páran írtátok, hogy jó lenne, ha a blog a mopsztartással is foglalkozna. Mivel se Eric se én nem vagyunk szakavatott szakértői a témának, ezért egy csokorra valót gyűjtöttünk az interneten fellelhető tanácsokból. A kommentekben várjuk a gazdik tapasztalatait is.  …..
Jappancs 2009.03.06 10:33:38
Sziasztok!
Én 4 napja kaptam egy ilyen kiskutyát,Lotti lett a neve!
Az előző kutyusom április 1-én lesz egy éve,hogy egy fertőzött kullancs általi csípés következtében elment,hiába volt beoltva:(...
Szóval Lotti...
Hihetetlenül aktív,egy igazi kis bohóc.Hétvégén lesz 3 hónapos.Tegnap voltunk az orvosnál,aki azt mondta kerüljük a fűszeres ételeket ,és a csirkehúst.A tenyésztő a tejet nem ajánlotta,mert attól hasmenése lesz,viszont később,ha negyobb lesz adhatunk neki gyümölcs joghurtot,mert azt nagyon szeretik!A párizsit nagyon szereti azt mondta,ma délben ezt leellenőrízzük.Az alutasakos kaját nem csípi,otthagyja,viszont a száraztáp az nagyon ízlik neki,kimondott babatáp.Viszont nagyon szeretném,hogy amenniyre lehet változatosan étkezzen és szeretném,ha a házikoszt is felkerülne a menübe.Szerintetek mivel kezdjem???Tegnap kapott sült husit,nem volt fűszeres és ő kaja után is folyamatosan ugrál,mint egy kis őzike,és lehet az is,hogy az oltás miatt,de hányt,nah nem mintha zavarta volna,mert továbbjátszott!!Tiszta hiperaktív,később is az marad???Szerintünk napelemmel működik,és most nem viccelek,ha ég a villany,vagy süt a nap,akkor 1000-el pörög,ha féhomály van,akkor nyugisabb,és pihenget is néha,ha viszont lekapcsoljuk a villanyt,és sötét van akkor alszik!!!:)Az első éjszakát is végigaludta,nem volt egy hangja sem! Most szokunk a teljes szobatisztaságra,kissebb nagyobb sikerekkel,de nagyon ügyeskedik,és,ha okos,nagyon megdícsérjük,akkor nagyon büszke magára!!!A sétáltatással ma volt egy nagy áttörés,póráz nélkül szigorúan,mert a hámot utálja,pedig szeretném,ha megszokná,de nagyon makacs,remélem úgy mint ma reggel,jönni fog utánnam,de a hámot muszály lesz erőltetnem,és ha már tudja ki a a "főnök" akkor,majd sétálhat nélküle,mint a nagyok! Az idegen kutyákkal barátkozna,viszont még nincs meg minden oltása,addig nem szeretném,ha nagyon spanolna velük!
Valamelyik este megfürdettük,mert nagyon alomszaga volt,nagyon élvezet,elégé játékosan csináltuk,hogy nem legyen nyűg számára!Még a száríttásnál sem tiltakozott,utánna bekapcsoltuk neki a hősugázót,és ott kavart előtte,nagyon helyes volt.Amúgy is a radiátor előtt alszik,oda vackolta be magát,amint hazahoztuk,így a kuckója is oda került.Nagyon szereti a meleget.Az orvos mondta,ha elfogadunk egy tanácsot,akkor nem kutyasamponnal
fürdetjük,hanem Johnson'n Johnson baba fürdetővel,az jó lesz a kis bőrének.
Tagnap kínáltam kekszel,az nem kellett neki,próbáljak neki kiflit???Főzeléket,főtt husit azt adhatok neki?Nyers almát,répát,azt már most is lehet,igaz valéamelyik nap megkínáltam rápával,hát nem okoztam osztatlan örömöt,nem kellett neki....Most is hallom,hogy eszikézik:)
Tanácsaitokat előre is köszönöm!!!