Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutuista

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig nem tudtam hová tenni az egykulcsos adórendszert. Hogy egy vitát rögtön lezárjak: baromi jó ennyit fizetni és nem többet. Arányos - ez nyilvánvaló. Hogy igazságos-e, arra nincs helyes válasz, mint ahogy arra sem, hogy a barna vagy a vörös nő a szebb. Az egykulcsos több…..
A Jobbik képviselői az első állami pénzforrásokat, amelyekhez hozzájutottak, lenyúlták. Ha emlékszünk rá, a Jobbik a 2006-os választáson még sehol sem volt. Az Országgyűlésbe 2010-ben kerültek be, és a 2010-es önkormányzati választásokon lett először polgármestere is a…..
tutuista 2012.08.06 17:53:43
@willdataa: te idiotaa Mo. mikor befizetője az Eu-nak?
többet tarhálunk, mint befizetünk, érted?
de biztos érted?
úgyse érted.
Ja a köcsög pártod Eu zászlót éget, aztán Eu pénzen marakodik.
csicska zsebnáci csőcselék.
A brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Belsőség A baromarcú 2011.07.05 13:59:00
Minden adott a totális idiotizmushoz: menő verda, profi kormányfogás, kikapcsolt biztonsági öv és egy meglehetősen telített mélygarázs (igen, álldogál ott egy Veyron is). Na meg persze egy arra járó lelkes hülyegyerek, aki az egészet rögzíti, majd kirakja a világ legnézettebb…..
tutuista 2011.07.05 17:58:49
@biohazard:
remélem a mélygarázsban anyád fog elé tolatni a lányoddal.
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
tutuista 2011.05.18 09:08:29
@dollarpapa: téged vajon hogy hívnak te gyökér? Kohn, vagy oláh?
Alább egy Metallica-feldolgozás a Blind Myselftől, amihez a zenekar ezt fűzte: "Az Enter Sandman fő riffjét a tavalyi kettőnégyes Gumizsiráf-díjátadó léggitár versenyére tanultuk be, ahol mi adtuk az élő zenei kíséretet a levegőgitárosok produkcióihoz. Annyira jól szólt…..
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
tutuista 2011.04.25 12:56:44
@bájgúnár: add meg a neved címed, ha nem vagy beszari. Elmegyek és belelőlek a pöcegödörbe, ahová való vagy. Te nagymagyar.
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
tutuista 2011.03.25 10:14:32
@szekertabor:
azt szeretném kérdezni, hogy ki az a "mindenki" aki lehetőséget kapott?
primitív álláspont az amikor 2/3-ad mellett "engedjük" beleszólni a vitába a másikat, de 10-ből 10-szer annak megszólalása előtt tudjuk már, hogy el fogjuk utasítani. Aztán arra hivatkozunk hörögve, felháborodva, hogy részt vehettetek vagy vehetnétek a vitában, de TI nem akartok. Magyarországnak szinte soha nem volt, és látszólag nem is lesz az ORSZÁGÉRT FELELŐS vezetése. Csak ilyen önző, korlátolt, idióták mint ez az egész garnitúra az elmúlt 20 évben. Egyszerűen azért mert mi a nép is pont ilyenek vagyunk. és ezek a gyökerek közülünk valók. Még ha ezt fáj is bevallani.
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
tutuista 2009.03.06 14:58:42