Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Infidel

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Real_Infidel 2010.03.13 06:19:32
@elyras: Ne etesd a trollt. Már a századik néven jön be, és annak örül, ha valaki reagál a baromságaira. Frusztrált kis tizenéves lehet 40 kilóval és 4 cm-el.

Amúgy szívesen kettéroppantanám a gerincét, csak nincs neki.
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..
Real_Infidel 2009.11.11 07:26:15
@Biyb: Hogy te mekkora egy címeres tulok vagy, b+. Marhára látszik a képen, hogy ez tényleg nem játék! De biztos, a nagy Biyb, ő aztán tenne rá, hasonló helyzetben, és szép csendben kinyiffanna...

Az ilyen kommentelőket szöges baccpapuccsal kezelném análisan, az biztos.
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..
Real_Infidel 2009.10.29 16:07:12
Ha finoman akarok fogalmazni, akkor ez a hosszú hétvége számomra igen kalandosra sikeredett, ha kicsit érzékletesebben, akkor meg úgy kell mondanom, hogy orbitális szopás volt. Mostanában aktívan passzívkodó bloggertársnőm és egyben életem nagy szerelme, Kisikasa, elvben egy…..
Real_Infidel 2009.10.26 12:36:19
"Jani vagyok, huszonhét éves... Szeretem a virágokat és a szőrös muffot." "Lilla vagyok, negyvenhat. Szeretek baszni és szekszuális (sic!) képeket mutogatni magamról." Janinak nagyon tetszik Lilla adatlapja. Végül is szereti az idősebb nőket. Megbeszélnek egy…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Elég régen posztoltam egy másik sorozat kapcsán: ez a Zshelyszínek. Volt már poszt az amerikai kisvárosról, a lakatlan szigetről , a repülőgépről a barlangról és legutoljára 2008 októberében a kísértetházról. Hosszú idő után jöjjön a folytatás az űrhajóról!Az űrhajó…..
Real_Infidel 2009.09.30 07:53:24
@KaPé: "Lézer az csak a kard ;-) "

Tévedsz. Az LightSabre, azaz Fény és nem lézer "kard".
Bebiciklizés címmel indít programot vasárnap délután 2-kor az Arany János utcai metrómegállónál a Magyar Kerékpárosklub azoknak, akik biciklin ülve nem érzik magukat elég felkészültnek ahhoz, hogy bevessék magukat a fővárosi forgalomba.  A jelentkezőket a klub tagjai…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az nem derült ki számomra MZs sztorijából, hogy a balesetett szenvedett kerékpárosnak lett-e komolyabb baja, vagy egyáltalán túlélte-e a nem vágyott kalandot. Az viszont szomorú, hogy tényleg van ilyen, amit leírt nekünk, pár éve BKV buszon ülve láttam egy kikerülést, aminek…..
autózz! Traffipax márpedig kell! 2009.08.09 12:29:00
Nevada korábban sokáig dolgozott baleseti helyszínelőként és sokmindent látott, amit valószínűleg egyikünk sem nagyon szeretne nap mint nap nézegetni. Érthető, hogy azon háborodott fel, hogy a halálos baleseteket okozó gyorshajtók helyett a kommentelők többsége a sebességmérő…..
Janus-arcú élet sorozatunkban ismerkedjenek meg DA-val, óvodás kislányával, illetve a szedresi Lovas Udvarházzal. DA kislánya megnyert egy óvodásoknak kiírt, lótémájú rajzversenyt. A fent említett istálló által felajánlott díj meglepően nagyvonalú volt: egy éjszaka szállás…..
Egy modern kardforgató a főszereplője az alábbi videónak, aki katanájával tulajdonképpen MINDENT ketté tud vágni, mert nagyon gyorsan forgatja. A videó egyébként érdekes, a felirat alatta pedig zseniális. ..
A következőkben egy kis szösszenetet olvashattok Péter jóvoltából, aki egy ön- és közveszélyes idiótával volt kénytelen egy kisebb afférba bonyolódni, ami sokkal szomorúbb véget is érhetett volna, ha az ember csak úgy közlekedik a bizalmi elvet szem előtt tarta. Ti tudtok…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
Valószínűleg már sokan kerültetek olyan helyzetbe az úton, hogy úgy éreztétek a mögöttetek lévő foglalkozására nézve feltehetőleg urológus lehet, mert mindenáron közel akar kerülni hátulról. Ace is egy hasonló perverz álodzata lett, de történetébe mégsem ez a…..