Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garnok

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törlés megin'...
csiccsentve inkább nem írok,hiába kezdtem. (a laptop összevissza klikkelgetős istenit) ..
reggeli kelés után rögtön megnéztem Vandát, hogy hogy van. a nyírógáré azt mondta, hogy max egy napot tart a hatás, aztán elmúlik. ennek ellenére még mindig alig bír menni szerencsétlen állat.tegnap kobuci kert volt, beshodrom, amiből nem hallottam kb semmit. viszont volt sok…..
akkor blöfföljünk.kedvem rózsás, lelkem nyugodt, elmém tiszta.ennél jobb napon nem volt még!nyeh...
na, de rég nem írtam már, akkor most megint, valamit meg kell osztani a világgal:qrva isten faszát az air rac-nek már!ide kapcsolódik egy neten talált kép..
rohadt jó volt. pihenés, lazulás. node lássuk, mire emlékszem nagyjábólkeleti, gyülekezés, vonaton alvás. tokajban az állomáson várta az érkezőket két eszes bácsi, akik abból csináltak pénzt, hogy a fesztiválozókat szálították fejenként 300 ft-ért a bejáratig. roli…..
júli negyedikén volt koncertünk a soproni volt fesztiválon. a vonat nem is tudom már, mikor indult, olyan 2körülre (?) értünk le. kibaszott meleg, tűző nap, mászkálás. a koncert rohadtjó volt, kb 3-4× annyian voltak, mint számítottam rá. meg összefutottam rengeteg…..
most igazából nem sok kedvem van írogatni, jobb lenne inkább vmi muzsikahallgatás cigizős bambulással. de ha most nem írok, akkor elenyésznek az emlékek. na.még gyors csekkolás, hátha van még egy ser itthon.nincs. akkor víz.báh, tehát:múlt pénteken este volt kék yukban uptheirons…..
csütörtök: gödörnél sörözgetés a baluféle eltés társasággal meg karesszal. végefelé hozzánkcsapódott kacsa is. olyan negyed 3 v negyed4körül meg indulás haza. végül chorrynál aludtam, telefonbetyár youtube metál poker. délután 1 körül meg haza.péntek este megin…..
pénteken volt a szülinapozós iszogatás, helyszín longjack. innen még emlékszem valamire, kaptam fénykardot, játékpénzt, bort, meg műanyag mobiltelefont, amely vízipisztolyként is funkcionál. asszem 2-3× újratöltöttem és lövöldöztem vele a többiek nagy örömére :)…..
megnéztük ma lacival sziszi táncelőadását. mármint nem ő volt egész este, hanem egyes blokkok különböző részeiben bukkant fel. ami nem tetszett: a modern tánc. ilyet bármikor tudok produkálni én is, random összevissza. ráadásul roahdtul nincs semmi összhangban a zenével sem,…..
...
na, mik történtek:múlt csütörtök: l'art pour l'art jegyvásárlás, aztán baluval, karesszal billiárdozás a noiret szalonban. utána karesz átjött, kozmadani meg regina is becsatlakozott egy kis standup nézésbe (kábeléért jött), aztán induló. karesszal, lacival mentünk 3-an a 3.…..
a zulu-méjnesz-mass koncert kifejezetten jó volt. a mass nekem így még kicsit erőltetett a koncertezős formában. de a koncert végére - és a vilmosok hatására - nem volt zavaró. megérkezett laci, majd ádám, kareszkaresz, blaha söröző, aztán haza.ma meg sztornózva lett a kék yuk…..
na csak gyorsan, vázlatpontokbanhétfő: könyvtár, polimertanulás, este gödör: balu + eltések, andrás, antikedd: könyvtár, de hamar véget ért, felidegesített a jobbra szuszogó orrsövényferdüléses dagadék gáré, meg a jobbra félpercenként nyögdécselő geek.szerda: este…..
Nah, honnan jön az "arról kódul" kifejezés? van egy elméletem, ami lehet, hogy rohadtul nem jó :)"olyat kapsz, hogy arról kódulsz", arról kódul -> arról koldul, tehát koldulás közben ezt emlegetné fel az illető, mint legrosszabb emléket az életéből, mint…..
andrással 5-kor találkozunk blahán, hogy megyünk margitszigetre futni egyet. villamos lerobbant, úgyhogy legyalogoltunk a jászaiig, ott összeszedtük petit, akinek először nem volt túl bombabiztos a bicikli-lelakatolása, a fát kötözte körül :) aztán 3/4 kör, utána 2 sör. aztán…..
igencsak nosztalgikus az elmúlt hét, és várhatóan az is lesz még egy darabig. meglátjuk, hogy öröm-é, vagy nem, tisztul, v beborul. vmi mocorgás az van.báh, és mér este 11kor jön meg a kedvem a kimozduláshoz. mostmár maradhatok punnyadni.simpson család meg szellemirtók, értelmes,…..
fenomenális volt az este. kb mindent belevéve, tényleg. a mindenit!az eleje röviden: hordós iszogatás, átmenetel yukba. ott először megláttuk a mikrofonba sikítozó komlói sztárt, máris jobb lett a kedv. aztán drága schlekinek köszönhetően fájör és kyra is bejött a koncertre,…..
Volt ma elise meg just another koncert fészekben. mindkettő jó volt, annak ellenére, hogy egyik sem kimondottan az én stílusom. (hevimetál, háé) pont ezután qrva hülyén hat, de régóta nem vártam úgy koncertet, mint a szombati pittbullt :) anno gimiben sokáig ez volt a kedvenc banda,…..
múlt vasárnap halacskával mentünk halál faszára maszkurára. egy művelődési házban volt, mindenki ült egy helyben, szótlanul, mintha vmi színházi előadás lenne a színpadon. közben hátul a pultnál azért ment a kis iszogatás, koncert után még dumáltunk a tücskökkel, aztán…..
a téma: PFFFFF??????????????bővebben meg megin' nevetni való. csaknem verekedésbe keveredtem. ÉN. (!) akinek utoljára általános harmadikban volt ilyesfélében része. node akkor lássuk, miről van szó:zp, road koncert, aztán elte napok annimal cannibals, ami egész hangulatos volt,…..
na basszam.én idegeskedem mindig, h így legyen, úgy legyen próba, nagy nehezen sikerült 2 időpontot találni, de akkor is hiányos felállásban, erre elalszom, bazmeg. báh, pedig a "mulatós"t kéne játszani holnap. látni az emberek arcán a spontán örömröhögést, mint a…..
sötétítő, mintás függöny 1 7 2009.04.23 12:17:00
csütörtökön zp nyitónap. elte előtt sörözgettünk rolival, robival meg baluval. robi megismertetett minket egy új beszólással. dagadék elmegy az ember előtt: fú, figyeltétek azt az admirálist? mi: mér admirális? válasz: hát mer' tengernagy :)amúgy zp elég szar volt,…..
damn...