Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iggyke

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Iggyke 2013.12.11 18:18:38
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innenÜveges szemű, tompa kábultságbanráz hidegen a gondolatmert izzadságod leheli bőrömamely napok óta…..
Iggyke 2009.01.03 17:46:43
@flymazs: :P
Iggyke 2009.01.03 17:53:22
@mindenhova: Szép jó estét! :)
Iggyke 2009.01.03 18:01:07
@Istvan: Szióka :)

Caddy: Jó szórakozást! ;)
Ma az internetes ismerkedés egy speciális vállfajával ismerkedünk meg: az erotikus társkeresők világával.Az adatlapom mögött meglátott engem… történethez kapcsolódhatna az enyém is.Közel a 30-hoz, pár eseménytelen év után gondoltam, én is megpróbálkozom a…..
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
Iggyke 2008.12.08 11:35:45
Iggyke 2008.12.08 11:37:31
Délutáni szabály: ne csókolózz gondolkodás nélkül. Nekem tetszik ez a levélíró lány, most sajnálom, hogy nincs olyan szolgáltatás, hogy képet is küldtök a levélhez. Minden sokkal könnyebb lenne. Sziasztok, Mostanában elég sok szivatós sztori került a napvilágra, úgyhogy…..
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..
Hány kilós egy 180 centis csaj?   A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!    2 éve összel hatalmas csalódásomból kiutat keresve, regisztráltam egy…..
Nem szokványos szakítás,  ez volt druszám levelének tárgya, olvassátok. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zsolt blogjából lopjuk Sziasztok!   Ez nem egy szokványos szakítós sztori. Legalábbis remélem, hogy csak ritkán történik ilyesmi. Velem megtörtént.…..
Azt írtuk a szakítóskönyvben, hogy a gyerekek a gólyatáborba dugni mennek, lassan ez a kollégiumról is elmondható.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukSziasztok! Már vagy két hónapja olvasgatom a blogot, és hatalmasakat röhögök. Gondoltam, soha a…..
Vonaton, buszon sem ismerkedünk, oké? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Sziasztok! Itt egy "fiú összetör egy lányszívet" sablonsztori, melynek nem éppen szokásos ezközökkel vetett véget a srác akibe persze szörnyenyen belevoltam…..
Ez a csávó teljességgel idióta, örülhet a levélíró, hogy megszabadult tőle. Bár az ügyes, ahogy keresztülverte az asszonykán a swingerklubot. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítós!Az internetes ismerkedés hőskorában, több…..
Újabb pontokat veszünk fel: mindig kérdezzünk! Bónusz: az álnéven írogatást is elítéljük ezentúl. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukOlyan jól indult. Persze melyik kapcsolat nem. A nyáron egy közösségi oldalon figyeltünk fel…..
Sokszor elmondtuk már, hogy kevés dolgot reméltünk a szakítósblogtól, amikor útjára indítottuk, aztán azóta lett belőle egy csomó minden, aminek tökre örülünk, pénteki parázslás, trikó, könyv, stb. De ennél egy sokkal fontosabb dolog is történt: azt eddig is…..
Legalább tisztességes volt a fiú, még időben szólt, hogy nincs meg a szikra. De miért maradt a lány a lakótárssal, ha azóta is a másikkal álmodik? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítósok, Nemrég történt az eset, engem így…..
 Hétvégén egy follow up, hogy tudjuk, mi történik a levélíróinkkal. Innen loptuk Sziasztok! Először is, xy néven küldtem be pár hónapja az alábbi sztorit, és többen kérték, hogy update-eljem őket, hogy mi történt azóta. Íme a link, Mi lett volna ha? címmel futott.…..
 Van még olyan generáció, amelyikben nem létezik az MSN, de ettől függetlenül nagyon, de nagyon tudnak szeretni. MSN helyett viszont van család és rengeteg bonyodalom, és szerelem legyen a talpán, amelyik meg tudja ezt oldani. Innen loptuk Kedves Szakitós, eddig hezitaltam, hogz…..
Iggyke 2008.11.21 14:30:34
Iggyke 2008.11.21 14:40:42
 A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek. Sziasztok! Ezek között a péntek délutáni hogy is…..
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
A válófélben lévő pasikkal az a baj, hogy tulajdonképpen nősek. A héten a képeket a NAK blogból lopom   A szakítások az életemben soha nem voltak egyszerűek, sablonosak és felejthetőek. Íme az egyik gyöngyszem. Kriszti barátnőm betöltötte a harmincat. Egy…..