Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioboy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaa, hogy melyikük az? Nem a balról a legelső tag, annyit segítek ..
Na ez a kemény, nem a kád széle B) ..
bioboy 2014.09.12 21:17:21
@sniper88: Beragadt a Caps Lock? :D
Kurva jó kis vidi Pándi kollegától, illuminátikról, reptiliánokról és az egyszemről. Meg persze a mindig bénázó magyarság felsőbbendűségéről: Még szerencse, hogy ezek a fogatlan véglények tudják, hogy mi is történik valójában B) Van összeesküvős generátor is, én a…..
Subba Faszkorbács: NagyDuett Shake 2013.02.22 16:16:44
Nane, a vártnál jóval hamarabb reagált országunk az aktuális mémjárványra. Ennek ellenére jó nagy szar az egész. ..
Menekülés a télből a tavaszba – Barcelona Elég régóta olvasgatom a blogot, gondoltam, most először én is leírom élményeimet, tapasztalataimat, talán lesznek olyanok, akik érdeklődéssel olvasnak egy hosszú hétvégéről szóló beszámolót két meleg srác szemszögéből…..
comment:com Még lejjebb alkudták 2009.05.05 12:04:00
A Tv2 a hűtő legalsó polcán megtalálta a két hete ottfelejtett töltött káposztát, leszedték róla a zölden pettyező penészt, megmikrózták, és csak azért is az ünnepi porcelán étkészletbe tálalták. Mert ha már ehetetlen, legalább adjuk meg a módját. Ez a válságdiéta…..
bioboy 2009.05.05 15:50:46
@zenoli: Az már nem lenne olyan izgalmas, mint élesben játszani, de egy próbát megérhetne. :) Amőgy ez a játék biztos nem fog mostanában újraindulni. Túl sok pénzt vitt el anno is, azért szüntették be. Pedig milyen izgalmas volt.
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..