Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dapper22

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
dapper22 2009.03.05 23:23:09
@jozso929: ezt várhatod. sztem amit a fidesz csinálni akar (válságkezelés) azzal nem lehet választást nyerni. egyszerűen túl hülyék az emberek. de tényleg. Churchill annak idején azt mondta, hogy nem ígérhet mást, csak vért és könnyeket. na kb ez a helyzet most nálunk is, csak ilyen szöveggel a nyugdíjasok meg a sok proli nem fog megszavazni senkit. úgyhogy maradnak a féligazságok meg a mismásolások. aki meg tehetné (MSZP), már láttuk, hogyan teszi... ill. nem teszi. 7 éve vannak hatalmon. 7 éve. Az egyetlen nagy adu ász a kezükben az nem a nem létező szakértelmük, vagy a kommunikációs képességeik. nem... mindössze az a tény, hogy a szavazópolgároknak nem elhanyagolható hányadával sikerült elhitetni, hogy O.V. maga az antikrisztus.
dapper22 2009.03.05 23:31:53
@Lesből Támadó Szárítókötél: hát én meg tök másként látom. a pampogó nyugdíjasokat nem fogja lesöpörni az ország. ők a szent tehén, amihez nem lehet hozzányúlni, mert képesek eldönteni a választásokat. az MSZP is 19 ezer forintot ígért annak idején minden rájuk szavazó nyugdíjasnak... na most ebben a helyzetben előállni egy olyan javaslatcsomaggal, ami hátrányosan érinti őket... hát kétlem, hogy bevállalná valamelyik politikai párt. egyébként meg, Orbán a színművészetin egy éve beszélt a nyugdíjak számítási módszerének megváltoztatásáról. ha jól emlékszem talán a svájci indexálás rendszerének felülvizsgálatáról lamentált, azaz a nyugdíjak NÖVEKEDTEK volna, de csak az inflációhoz igazítva. az országot pár héten belül ellepték a szórólapok, hogy Orbán befagyasztaná a nyugdíjakat, elvenne az öregektől stb. ezek után szerinted fog nyíltan beszélni az elképzeléseiről?