Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakkk

16 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vers mindenkinek Elfojtott 2011.06.15 10:45:30
köhög az égrezeg a borporol a fénymég elpakolutoljára ültitokban széphalkan hullóhalotti tortgyors rekviemmellbe verő éjpiheg pihenterpeszkedő énkárpótolópárt okolópárkány szelidítőszendergő kő..
Giliszta és csiga tetemekLám a karma mire vetemedAz emulált múlt engem is betemetÉn vagyok őrült, vagy ők a betegek?..
Vers mindenkinek Kilenc 2010.04.16 22:25:36
na persze én mindent megértekcsak azt nem hogy engem ki ért megki sért meg ki tért meg kísérts meg..
Vers mindenkinek Tesó 2009.11.21 17:15:14
Miért iszok? mert jól esik mert elbutít mert örököltem mert ezt láttam mikor felnőttem nem bírom abbahagyni vagy nem akarom sosem jön el a jó alkalom  Te miért iszol? mert elmélyít  mert magányt ad mert megríkat mert őseim nyomában járok és részeg…..
Vers mindenkinek Mikrokozmosz 2009.11.21 17:11:00
Kezdődhet a betű galopp Nem mozdul,a tetű halott Vadra les a könyvskorpió Mikroszkópnyi jó porció Ébred lám a harmat gyarmat Hangya horda lassan ballag Tompán terelik tetveiket Csáp a csáphoz etikett ..
selyemből szőtt fonalátsárga színre festipókgyerek a pókmamát soha nem eresztilégyből készít vacsorátcsomózva tálaljajátszik rovar katonátragad a szál aljapók vagyok, én anyukám?kérdezi a gyerekpókpersze, lányom aludjálmi vagyunk a hallga-pók mindörökké hallgatók..
Vers mindenkinek Hétfő délután 2009.06.01 15:19:00
itt alszikmost és ittHic et nunccsaládunkhallgat a takarójó újraelbújvakezembeszívembezárnálak örökrekét nőegy lélekcsak mosteszmélekmennyire széphárom testegy lélektöbbet márnem kéreknekem elégegy hétfődélutánszülettemapukámszületett apuka..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..
Vers mindenkinek Végtelen szocio 2009.01.27 13:42:00
Aljanép a föld alattszembeköp vagy megharap.Bűzben el, de bűze kincs,Szaga van, ha már.....
Vers mindenkinek Hello 2009.01.13 14:09:00
Ez egy búcsúdalHát búcsúzz elViszlát EGOEgy űrhajóHa zuhanni kezdViszlát EGOHello...
Vers mindenkinek Három lány 2009.01.13 10:33:05
Háromfejű lény a metrónMogorva, nőnemű metronómVetnek meg mindent, mint az ágyatKifelé néznek, de magukba sem látnakhabár én sem adok pénzt a koldusnak..
Ha azt kérded miért,és senki nem felel,majd én válaszolok:van mit nem lophatnak el...
Vers mindenkinek Mai projekt 2009.01.13 10:25:10
gyorsan bebaoszt rögtön kijómer szeretem a nejem..
Vers mindenkinek Belzebúb 2009.01.13 10:24:28
Oszlopokat toppantok betonnáSalakból meg betömök két tonnátLelkem inog, testem bezzegKőkemény, bazzegBelzebúb sosem retteg! ..
Vers mindenkinek Guano 2009.01.04 15:02:00
A tér seggluka beszippantott egy hajléktalantVihogva fosta ki a betondenevérguano fent és guano alant"all in all"csak ennyit ér..
Csattan a csók ésröppen a bókmint hős Bemapóa szavak mezején..
Törvény kell? Hát nesztek:tolvajok, gyilkosok és kurvákmindig lesznek...
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Tegnap megírtuk kis hírben azt, amiről már régen tudtuk, hogy lesz, csak eddig nem mondhattuk el: a Comedy Central nevű viccesműsorokat sugárzó és gyártó adó betette a lábát Magyarországra, és októbertől megpróbálja felvidítani a lakosságot. A hivatalos sajtóközlemény…..
A shoot ’em up néven ismert scrollozódó lövöldözős játékok számomra mindig a bűnös élvezet kategóriába tartoztak: primitívek, de néha muszáj ilyenekkel áldozni a nagy Disztroj istennek. A Canyon Shooter egy jobban sikerült darab, amelyben egy ejtőernyőssel kell…..
Bear McCreary dolgozta át Bob Dylan Jimi Hendrix All along the Watchtower című nótáját a Battlestar Galactica harmadik évadának záróepizódjához, Freevo linkelte a saját blogján, mi meg embeddelünk, mert az olyan webkettes, meg vagány. A felvétel kézikamerás, de attól még jól…..
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..