Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riendetout

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Dimitrov tér 2009.05.16 08:01:00
  „Az ország élén egykori diákvezetőnk” - ezzel a főcímmel közöl meghatódott címlapsztorit a Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói magazinja (riporter: Komócsin Sándor, összeállította Kóbor Anna, csak hogy a lelkes hívek neveit is megőrizzük a…..
riendetout 2009.05.16 12:48:11
@mecarn: Ha jól tudom, nem a véleményeddel volt a probléma, hanem hogy nem támasztottad alá semmivel. Ezt egy blogon meg lehet tenni, egy ilyen újságban problémásabb kérdés.
riendetout 2009.05.16 13:12:36
@TuRuL_2k2: Én is nagyon jól tudom, hogy ezzel problémák vannak, vitatkozunk is erről sokat. Azt gondolom, átszerkeszthette volna a cikket úgy, hogy ne legyen benne például ilyen kijelentés: "elég megkérdezni egy DJB-tagot", ha nem tud mondani valakit, aki tényleg ezt mondja és vállalja. Ha jól tudom, meg is kérték erre, azaz a cikk átírására.
A konkrét esetet félrerakva, szeretném elmondani, hogy a Közgazdász szerkesztőségén belül is vannak viták a kritikaiság hiányával kapcsolatban. Ezek azonban kevéssé politikai természetűek, és a megoldást nem abban látom, hogy ha valakinek a cikkét nem fogadják el rögtön, akkor ellene megy a lapnak.