Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdeiszabolcs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
erdeiszabolcs 2009.12.01 15:53:00
A "késgyári elfoglaltságai mellett" fordulat miatt szerettem meg Tico levelét, ami, mondanom sem kell, természetesen egy cseppet sem vicces. De ki vár el ilyesmit gyorsuló világunkban?"Hogy mondják, ha a Fidesz elnöke Svájcban, késgyári elfoglaltságai mellett, alapít…..
erdeiszabolcs 2009.09.08 11:49:11
Tőlem nyerte Balázs, egész pontosan az Arany Fostalicska Alkoholista fokozatát, a fenti képviccel, ami szinte megfejthetetlen, de az mindegy is, az agyelhalás ugyanúgy bekövetkezik pár másodpercen belül. Találgass kicsit, aztán kattints vagy gördíts! A…..
erdeiszabolcs 2009.08.18 22:41:28
@The Joker:

Certainly...
Pázmány Péter megbízhatóan szállítja a durván agyrohasztó képeit. Lassan felmerül bennem a gondolat, hogy hősünk a Mátrix része, mert halandó emberként már rég elfogyott volna az összes agysejtje, miközben ilyeneket talál ki. Itt például egy klasszik híresemberfejűállatos,…..
Megrázó erejű leleplező felvétel az egykori transzvesztita előadóművészről! Híresemberfejű állatokból sosem elég! Szörnyű leleplezés ősi hunglish nyelven! És a szerző, kd képes még azt is hozzátenni, hogy a fotón jól látható, hogy hősünket már csak a túlélés elemi…..
erdeiszabolcs 2009.07.16 13:45:54
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
erdeiszabolcs 2009.06.21 15:50:15
@versiro: + beigért (beígért vagy bejgliért)
erdeiszabolcs 2009.06.21 15:51:43
A Napi Borzasztó Szóvicc olvasói eleve szerencsések, ma pedig még inkább, hiszen a világon ők láthatják először ennek a frissen felfedezett állatfajnak a fotóját. A felfedező sereG, a ritka faj neve alávaló..
Kialvatlanul ébredtem, aztán Té Rolandinho egy kisagyra mért egyhe viperaütéssel magamhoz térített. Nem agyrohasztó, de annál kellemetlenebb, kétnyelvűnek nevezni a nyelvek megalázása lenne. Rolandinho ezt írta: ez itt a Boeing 747-es gépek királya, a Zámbó Jet.…..
erdeiszabolcs 2009.03.21 11:03:35
@The Joker: Elég böllérre van er(j)esztve a dolog!