Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandusz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk be, azért Nagy-Britanniában néha a nagy buzgalomban képesek kissé túltolni a kétkerekűt. Annak, aki ott él (vagy járt már arra), talán elég annyit írnom a hátborzongáshoz, hogy health & safety. Ami persze alapvetően fontos, de azért ezt is lehet túlzásokba esve,…..
mandusz 2018.06.12 20:43:08
@Etniez: "Ezek az allergiák a szülők hibája."

Ugyan mi hibát követtünk el, mesélj már. Az egyiket már a kórházból tejérzékenyen vittük haza néhány naposan, később bejött mellé a szójaérzékenység is, a másik gyerekemnél 3 hós korában derült ki, hogy tej, tojás, szójaérzékeny, de tünetei már hamarabb voltak. A nagyobb gyerek betartott diéta mellett 3 éves korára szépen kinőtte a tejfehérjét, 5 éves korára pedig a szóját. A kicsinek most volt terhelése, sajnos reagált, így marad tovább a diéta. Annyira könnyű a szülőt hibáztatni, csak egy hétig próbálnátok ki, milyen ez.
Orbán Viktor tegnap talán picit korán kezdte a szülinapi pezsgőzést, és esetleg emiatt volt az, hogy a tőle megszokott magával ragadó beszédeknél is egy fokkal magasabban teljesített. Csodás mondatokkal etette híveit és a kétkedőket, a Történelem Nagy Mondásai című könyvbe…..