Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrrt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
A hűtőszekrényt Ózdon hükrénynek hívják...
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
Sziasztok Kedves Olvasók! Egyre több olyan hírt hallani,hogy neves modellstúdiók illetve divatlapok a jövőben háttérbe kívánják szorítani a túl vékony modellek reklámozását illetve fotózását. Egyik legjobb példa erre a német Brigitte magazin esete. Andreas Lebert és…..
Ebből a számítógépből még múzeumokban is ritkán látni: pedig a Commodore 64 őséről van szó, arról a gépről, ami megalapozta a cég sikerét. (Az irodámban látható egy nem működő darab belőle.)Most egy ügyes szoftveres, Chiron Bramberger, aki viszont egy működőképes…..
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..