Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rostos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M83 - Hurry Up, We're Dreaming (Mute) Tízedik évéhez és egyúttal hatodik lemezéhez érkezett a francia M83, azaz Anthony Gonzalez zenei projektje, amely nevét az Északi Vízikígyó csillagkép Messier 83 nevű spirálgalaxisáról kapta. Egy évtized bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy az…..
rostos 2011.10.21 19:14:21
A Velvet Underground egykori, amúgy alanyi jogon is híres frontembere elérte azt, amire oly sokan vágytak: megbőgette a Britain's Got Talent zenei tehetségkutató kapcsán leginkább aszexualitása miatt befutott Susan Boyle-t. Boyle a show amerikai verziójában, az America's Got…..
rostos 2010.09.10 11:48:26
@Cinkes: Üdvözlöm, kedves Cinkes!

Három sorra korlátozom a mondanivalómat, a többit Önre bízom.

Velvet Underground teljes diszkográfia
&
Lou Reed: Transformer

Üdv, rostos.
rostos 2010.09.10 11:50:51
@Mr.Treeger: Üdvözlöm, kedves Mr. Treeger!

Engedelmével én még hozzácsapnám a vonatkozó listához a Pale Blue Eyes c. klasszikust és Lou Reed Satellite Of Love-ját.

Üdv, rostos.
Megkerestünk néhányat a modern kori labdarúgás megkerülhetetlen figurái közül, hogy mondják el, mit is gondolnak a chilei válogatottról!Franz Beckenbauer: Nálunk (a Bayern München, a szerk.) kötelező minden új trénernek egy hónapot Chilében tölteni, és tanulmányozni a…..
Hamarosan megjelenik a Trousers második nagylemeze, amit ők ugyan nem tartanak stílusváltásnak, de tény, hogy az elsővel ellentében a Soul Machine inkább rock&roll-os, vagy garázsrockos, mint indie-s. A Lángoló Gitárokon most egy hétig meg lehet hallgatni az egész lemezt, amihez…..
B-oldal Parov Stelar zsenije 2010.02.21 07:30:00
Marcus Füreder nagyon bátor! Mondom ezt azért, mert szerintem merész húzás volt 2004-ben jazz zenével próbálkozni az elektronikus zenei szcénán belül. Ugyanakkor okos dolog is, hiszen mára sikerült igencsak eltorzítani és egysíkúvá tenni ezt a szépreményű műfajt, és egy…..
rostos 2010.02.21 18:02:32
@Thresher: 1. Nem mondtam, hogy lenne ilyen, de én nem is teszek úgy
2. Ha az 'empirikus élményeim' helyett csak egyszerűen azt írnád, hogy 'tapasztalataim', akkor nem túnnél orbitális faszfejnek és kevesebbet is kellene gépelned
3. Ugye nem az a fajta vagy aki még mindig a matula Bekapod a pikapod cikkéhez veri a seggét és teljes mellszélességgel védi az elektronikus zenét?
4. Ha már jazz és elektronika, akkor Herbie Hancock
A faszirigy lányok jellemét és viselkedését pellengérre állító, a férfi nem ellen elkövetett bűneiket kíméletlenül leleplező doktori értekezés komoly visszhangra talált. Sokan vádolták a Bünti blogot elfogultsággal, hímsovinizmussal és túlzott macsósággal. Aztán egy…..
Imádok a két ünnep között dolgozni. Lehet antiszociálisnak bélyegezni, de valahogy jól esik már ilyenkor egy kicsit kiszabadulni a húsz éve permanensen haldokló nagynénik gyűrűjéből, akik az éhes hiéna fürgeségével vetik rá magukat az ajándékra, két pofára zabálják az…..
rostos 2009.12.28 21:22:49
Háháh, a nagy év végi, össznépi vitás zárásnak még nincs vége! Tudom, sok esetben a Rolling Stone magazin összegzései igencsak bicskanyitogatóak, ellenben ismét rá támaszkodunk, mikor az elmúlt 10 év legjobb (legsikeresebb? legismertebb? legjobban hájpolt?) albumait vesszük…..
rostos 2009.12.25 12:28:54
@Interstellar Overdrive: www.rollingstone.com/reviews/album/9449331/review/9777389/on_an_island
ennek fényében saját magukból csináltak volna bohócot, ha felteszik
rostos 2009.12.25 12:00:13
@nyu: Az koncertlemez, nem stúdiólemez - így alapból kiesett

" How we made the list: This fall RS asked artists along with journalists and industry insiders to name their 25 favourite albums and songs of the past decade, in order of importance. Ballots were tabulated and weighted according to a methodology developed by the accounting firm Ernest & Young, under the supervision of the editors of RS." www.rollingstone.com/news/story/31248017/100_best_albums_of_the_decade/
Subba Subba Records: Czutor Zoltán 2009.08.21 01:00:00
A nyár slágere Czutor Zoltántól aki láthatóan eléggé rosszul viseli a kritikát, és mellesleg az is kiderül róla, hogy sok a szabadideje! Lehet rá kellene állni erre az ösztönösebb dühösebb vonalra, mert ebből egy lemeznyit is elbírnánk viselni a szerkben, ellenben az…..
rostos 2009.08.22 13:28:36
@r@ek: senki nem röhög.
csak a száni czukor zsolton :DDD
Folytatódik a kiválasztás. Ez most a Hajdúszoboszlói forduló, de akik innen továbbjutnak, felkerülnek Miskolcra a harmadik körbe. Tehát B-oldal álomzenekar. Először augusztus 3-án Baján a tornacsarnokban az énekest választottuk ki, a szavazataitok 28%-a alapján Freddie Mercury…..
Sárdobáló Ez az ándergránd 2009.08.15 17:00:00
Hilltop borozó, Sziget   -Hallod, ott ül az az indexes köcsög. -Melyik? Az? -Ja, azt ismerem, az a tébégé. -Télleg? Fel sem ismerem ezzel a szakállal meg kalappal. Biztos? -Jaja! -Kipróbálom: TÉBÉGÉ! tbg odanézett, legnagyobb megelégedésünkre, ránkmosolygott.…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
rostos 2009.07.22 14:20:39
@Sean: ritka beteg fasz vagy :(
A már említett Romsics Ignác-recim fölkerült pdf-ben, úgyhogy lehet olvasni. Ez azért komolyabb, mint a Michael Jackson-nekrológom, ahol csak ráeresztesz két bazmegot a rajongókra, aztán jön száz komment. Itt tudomány van.Csunderlik Péter: Kocsi-út az éjszakában (Romsics Ignác…..
rostos 2009.07.09 19:49:25
@KGX: "[...]meszkalinszagú keretein"

az naftalinszagú lesz. a meszkalin egy sokkal jobb dolog :D
rostos 2009.07.10 18:39:44
@KGX: baszki. pisis-kakis poénokon nőttem fel, ez már túl összetett volt :D :(((
A svéd Peter Bjorn and John három éve Young Folks című slágerükkel szinte dörömbölt a mainstream popzene kapuján, ami végül kinyílt, de a trió mégsem lépett be; csak bedugták a fejüket, körülnéztek, elmosolyodtak, majd szép csendben becsukták az ajtót és mentek tovább.…..
rostos 2009.07.09 12:24:53
crystal stilts, peter björn & john interjúk, mi a fasz?
tiszta európa.


@Dr. Schwanzkopf Rudolf: egy csokor faszban több értelem van, mint benned. hihetetlen :O
“Aha, szóval akkor ez olyan mintha Ian Curtis énekelne a Jesus and Mary Chain első lemezén?” – kérdezte egy haverom miután elolvasta a tavalyi Crystal Stilts albumkritikánkat és aki addig még nem hallott az együttesről. Nem állt messze az igazságtól, de kíváncsi…..
rostos 2009.07.05 11:04:52
Felröppentek a napokban olyan pletykák, hogy elmarad a június 19-ére meghirdetett budapesti Kaiser Chiefs-koncert. Mint Guba Gábortól, a koncertet szervező Danubius Music ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a szóbeszéd igaz. A hivatalos indoklás szerint „technikai okok”…..
A világgazdasági válság miatt lecseréltem a kínai robogómat egy kocsira. Az autóban mégsem fúj annyira a szél, könnyebb elviselni a nyomort, na. Feladtam egy hirdetést, hogy ilyen meg ilyen robogó van eladó, berugókar törött, hiányzik egy csomó csavar, egyébként meg szétvan a…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
rostos 2009.03.18 19:33:22
@sonance: án nézek tévét amióta az eszemet tudom. :)
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Igazi csemegének számító dolgok történtek a budapesti éjszakában. VV Jácint először mutatta meg bájait, mióta hajszínt váltott. Veér Vormay Jácint (53) budapesti biztonsági ember teljes éjszakai műszak után pokoli fáradtan esett be az ágyba.…..
rostos 2009.03.09 23:25:49