Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steew

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy rossz hír... Nem is részletezem saját szavaimmal, itt van a közlemény, íme:"Elmarad a december 13-ra, csütörtökre, a Budapest Sportarénába meghirdetett FOREIGNER koncert az együttes alapítójaként ismertté vált Mick Jones gitáros-dalszerző betegsége miatt. Jones…..
Nos, arról, hogy mi is az AOR, többféle vélemény, megközelítés létezik. Az AOR kifejezés, vagyis az “Adult Oriented Rock" rövidítése számomra 2 műfjat jelöl. Elég sok az átfedés a kettő között, így nyilván rokonműfajokról beszélünk, azonban mégis…..
Helló! Helló! Üdvözlök mindenkit! Szeretnénk ezen az oldalon lehetőséget adni olyan zenekaroknak, akik az itt favorizált stílusban indokolatlankodnak nagyon helyesen. Küldjetek mindenféle anyagot magatokról és mi nyilvanizáljuk ha, szeretnétek kibeszéljük jóra hallgatattyúk és…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..