Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenicsiro

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Lassan már követni sem tudom, milyen sok túrabeszámolóval ajándékozták meg a Moped blogot a kedves olvasók. Számomra mindig öröm, amikor túrabeszámolót…..
Nyitott szemmel Magyarkodunk 2017.05.06 16:51:09
Évek óta külföldön élek, ezért már félig-meddig kívülről  látom a magyar mentalitást, van rálátásom, és      van összehasonlítási alapom. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű emberke, aki rácsodálkozik mennyire mások is vagyunk mi magyarok, mint a többi nemzet fiai, mennyire másképp…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
Kenicsiro 2016.11.27 18:11:06
@$pi$: a modern természettudomány materialista feltételezéseken alapul, benne a tudóssal, mint szubjektív tényezővel. Ennyit a modern tudomány hitelességéről. Aki az anyagban hisz, annyi értelme nincs az életének, hogy reggel felkeljen az ágyból, és mozduljon csak egy pár cm-t.
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Munkatársunk a múlt héten az Egyenes Beszéd vendégeként beszélt a kórházi fertőzésekről. Azt is elmondta: lehetőség van a jogérvényesítésére, így a TASZ ügyfeleket keres. Az elmúlt napokban özönlöttek a történetek a családi tragédiákról. Munkatársunk személyes beszámolójából viszont kiderül: a…..
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kenicsiro 2011.02.09 19:46:25
@Gabo1000: Nem volt muszály, mégis árokba lökték a szerencsétlent.
Kenicsiro 2011.02.09 19:57:36
@Gabo1000: Bőven elfért az egész konvoj. Durván életveszélyes volt a szembejövőre ráhúzni hirtelen kormánymozdulattal. Ha a pickup-os lassabban reagál, 160-al frontálisan ütközött volna vele a felvezető A6-os.
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
Kerepesről jöttek képek, mégpedig egy Ignisről. Pár szó a küldőtől, vasembertől, akinek ezúton köszönjük a képeket!Biztos vett egy kilométer csíkot,és úgy olcsóbb volt.A Barom inkább tett volna valami hasznosat ahelyett,hogy nincs egy centi érintetlen terület…..
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Még mindig van olyan Calibra, amit még nem láttunk. OMG-nek köszönet a képekért!Aki kitalálja, milyen első fényszórók és milyen hátsó lámpák vannak rajta, kap egy virtuális pacsit. ;-)Azt tudtam, és mondtam is, hogy van még olyan Calibra kis hazánkban, ami nem szerepelt nálunk,…..
Kenicsiro 2010.07.19 14:14:50
Kenicsiro 2010.07.19 15:15:02
Az új kormány névsora élettel töltötte meg a képviccek perverz rajongóit. Túl sok élettel! Az Orbán-kormányos első szörnyű vicc után íme Ximinez kombinált vegyi- és atomcsapása az egészséges magyar agyállomány ellen. Javasoljuk a Fidesznek, hogy ha megadják az…..
Kenicsiro 2010.05.04 11:40:38
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..