Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaros Képmutató

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó pillanatig halogattuk a döntést, hogy elmenjünk-e. Nem, semmi elvi megfontolás a halogatásban nem volt, oka prózai: influenza. De az utolsó utáni pillanatban mégiscsak győzött a szándék az ottlevésre, bezsákoltunk néhány liter teát, fél köbméter papírzsebkendőt és…..
Szaros Képmutató 2012.03.16 19:04:53
@maroz: sajnos általános hiba, hogy az lgbt zászlót összekeverik a békezászlóval, pedig a színek sorrendje és mennyisége is más. az lgbt zászlón 6 szín van, a pirostól az ibolyáig, a békezászlón 7 szín, az ibolyától a pirosig.
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
Szaros Képmutató 2012.03.07 18:27:27
@dr lecsekkoltam: nem fogom hagyni, hogy a saját pályámon valaki így megalázzon! Ezt figyeld!

Régóta látszik, hogy a mai fiatalok nem olvasnak. Ezért terjed az öncélú szeksz meg a kábítószerek! A vesztébe rohan ez a világ, ha idejekorán nem zárjuk táborokba a fiatalokat, ahol én és az előttem szóló bölcsek tarthatnának nekik előadást arról, hogy mennyivel jobbak is ők mint a mai fiatalok. Csak ez lehet az egyetlen jó megoldás!
A munkanélküliség Középföldét is sújtja.....
Szaros Képmutató 2011.09.02 15:10:56
@Doktor Kotász: teljesen egyetértek, jó irányba csak a szaros képmutatás viheti a gyerek fejlődését.
Rendőrcsel a prájdon. Első eset a fenyegetett felvonulások történetében, hogy a melegeket nem használta fedezéknek a taktikás rendőrség, hanem elterelte őket ünnepelni. A felvonulók tegnap nem is látták az ismerős kis csapatot, aki immár évente kijár mocskosbuzizni és rendőrt…..
Szaros Képmutató 2011.06.19 15:49:01
@Jankove: elmagyarázom neked, okosodj egy kicsit. Homofób az, aki utálja a buzikat, nem kommentel buzikkal foglalkozó blogba, nem jár buzitüntetésre, röviden összefoglalva, kerüli a témát. A látens buzi pedig az, aki nem tud mit kezdeni egy feszes férfisegg látványára bekövetkező erekciójával, ezért aztán minden lehetőséget megragad arra, hogy hirdethesse ő mennyire heteroszexuális, hogy még véletlenül se vetüljön rá a buziság vádja. Ebből következik egyébként a legsúlyosabb arcok azon tévképzete, ha leöldössük a melegeket, akkor megmenekül az előbb említett problémától.
Varga Ádám, köszönjük! "volt szerencsem megalazni a kovetkezo pontokat - ausztria kulkepviselete (pornos lany eppen onnan tavozik amikor hirtelen szopni kezd a nyilt utcan de vegul raveszik, hogy inkabb egy andrasi uti hotelben dugjak meg) - sandor palota ( a sarkon ment a bugyiban…..
Szaros Képmutató 2011.06.15 18:00:54
@iZ, a patkány 1 szoci állat: fap fap fap fap!!!
Igeeen! Nekem is sikerült kivernem @scyta81 kommentjére.
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
Szaros Képmutató 2011.05.29 15:15:13
@Bach János Sebestyén: köszi! Most végre fölállt.
NÉGYmadár Kísérlet 2010.12.23 06:36:00
Az idősebb Madarak már láttak hasonló kísérletet, amikor bátornak mondható, de kellően át nem gondolt  mutatványt hajtottak végre más kaszkadőrök. Kíváncsisággal vegyes félelemmel (és némi megütközéssel) szemlélik a dolgokat,  ám úgy vannak ezzel, hogy.. hát..…..
Szaros Képmutató 2010.12.25 21:14:56
@vhjkgfknnlk: teljesen igazad van. Manapság ebben a mocskos liberális világban terjed az a nézet, hogy az emberek el tudják dönteni saját maguk is mit szeretnének olvasni, és ha egy újság nem tetszik nekik, akkor azt legjobban úgy juttathatják kifejezésre, hogy egyszerűen nm olvassák az adott sajtóterméket. De ez mekkora téveszme! Az emberek ostobák, (tisztelet a kivételnek, első sorban neked), és összeolvasnak mindenfélét, ez pedig már eddig is hová vezetett. Természetesen az nem megoldás, hogy mindenkihez odamenjünk és a jó útra terelgessük őket, de más okos emberek nagyon helyesen kitalálták, természetesen a buta emberek védelmében, hogy aki nem az egy igaz dolgot írja meg, annak adni kell a pofájára.

Én mondom, végre helyes irányba megy a világ, és most van először esély, hogy a sok buta ember végre tényleg megvilágosodjon.
KŐ PAPÍR OLLÓ! ..
Szaros Képmutató 2010.11.11 20:00:31
@corsair: MESTER! A mai naptól kezdve az egyetlen példaképem vagy!
Kicsit gondolkoztam azon, vajon a szerdai retro után mekkora sikere lenne, ha mindenféle játékcsajok mutogatása helyett csak megkérdezném, hogy na jó, kinek mi hiányzik, a hónaljkutya vagy a matrózblúz, de az talán már nekünk is túl kommentvadász és bulváros volna, szóval…..
Szaros Képmutató 2010.08.13 17:54:29
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: különösen az tetszik, ahogy megindokolod, hogy szerinted miért is kezd fáradni a pénteki játékcsaj rovat.
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
Szaros Képmutató 2010.08.03 18:40:25
@szabóZ: egy utolsó senki vagy szabóz! Én igenis, örülök annak, hogy vannak olyanok, mint csudabogar, akik áldoznak a drága idejükből, és szemmel tartják az olyan buzi drogos férgeket, mint az index készítői. Ti a liberális kórral fertőzitek a fiatalokat, akik természetüknél fogva ostobák, és igenis szükségük van az olyan bölcs erkölcsi iránytűkre, mint a fentebb említett csudabogar. Ha ő és a hozzá hasonlók nem lennének, akkor a világ már régen darabjaira hullott volna, mint ahogy a szemünk láttára hullik darabjaira most a fejlett nyugat, pont az olyan izék miatt (most lusta vagyok jelzőt keresni), mint te is vagy, szabóZ! Tehát több tiszteletet azoknak, akik mindig meg tudják mondani, hogy mi a jó, és nem csupán meg tudják mondani, de fáradhatatlanul meg is mondják mindenkinek. Sőt, ha a szükség úgy hozza, akkor a hálószobákba is bemennének, hogy az ostoba nép erkölcsi oktatását a megfelelő pontokon tudják elvégezni!
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
Szaros Képmutató 2009.10.11 16:35:24
@sacmac: "a többi kommentelő szóra sem érdemes."

Gyönyörű, mikor az önteltség ilyen nagyfokú képességhiánnyal párosul.
Azt hiszem, most elkezdek építeni egy házi oltárt, hogy napjában többször is imát mondhassak hozzád! Mester, imádlak!
Tavaly októberben egy csapat ateista kampányt indított a londoni buszokon, amelyek oldalán elhelyezett hirdetéseken azt üzenték az embereknek, hogy talán isten nem is létezik, így aztán mindenki jobban tenné, ha az aggódás helyett elkezdené élvezni az életet. Ez a kezdeményezés…..
Szaros Képmutató 2009.06.12 14:49:44
@Muad\\\'Dib: "Azért amiért egy ateista kötelességének érzi, hogy támadjon minden vallásosságot."

Teljesen igazad van! Hogy merészeli egy ostoba pogány kutya a primitív véleményét elmondani, mikor vannak itt igazi vallásos emberek, akiknek nem is egyszerű véleményük, de egyenesen kinyilatkoztatásaik vannak. Jobb lenne a világ, ha végre már börtönbe lehetne zárni, vagy legalább le lehetne lőni azokat, akik nem értenek velünk egyet!