Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vviktor

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap zárógyertyája a hetes idősíkon nagy mértékben meg fogja határozni az elkövetkezendő időszak mozgását. Ne felejtsük el, hogy nyár van és legtöbb évben a nagy mozgásokat szeptemberre hagyja meg a piac, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül okozhat meglepetéseket a…..
vviktor 2013.07.12 17:25:53
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
vviktor 2011.01.02 14:18:00
@atila68: Az a fos a TV-ben, amit főműsoridőben a pofánkba tolnak, hogy ez a menő. Amikor a gyerek végzett a tanulással, a vacsorával a fürdéssel és az "esti mesét" nézné, akkor ez a szar jön be a "fő" kereskedelmi csatornán... Az én gyerekkoromban más műsorok előtt köpött a maci. Eltiltani meg nem tilthatom el a gyereket, mert minden más (nem, nem úgy más, hanem másik) gyerek erről beszél az iskolában, és nem maradhat ki az én kölköm sem, mert úgy nehéz szocializálódni, ha nincs közös téma a többiekkel. Ördögi kör. Kíváncsi lennék a nagy nyugaton ez hogy néz ki...
vviktor 2011.01.02 18:04:05
@Szabó Borka: Rosszul fogalmaztam, rossz szóhasználattal.
Szúrjam el a gyermekéveit csak azért, hogy ne nézze azt a szart, és ezáltal vonjam ki a "szocializációból", vagy engedjem, és bízzak benne, hogy amikor felnő, akkor rájön, hogy nem az a menő, vagy nem az a jó, és bízzak benne, hogy nem ölték ki belőle a (szerintem) normális viselkedés, társalgás, élet, reakciók, stb minden formáját?
Persze én is csináltam marhaságokat, nem is keveset, nem is kicsiket. És nem hiszem hogy rendes ember lett belőlem, de mégis... van egy értékrendem, ami nem egyezik az általam (minden szempontból (lelkileg-, anyagilag-, intellektuálisan-)) szegénynek nevezett egyénekkel, és erre büszke vagyok. Az a bajom, hogy nem tudom, hogy melyikkel okozok kisebb kárt a gyermekemnek. Nem az lenne a megoldás, hogy eltiltom a gyermekemet ettől a szennytől, mert ha nem a TV-ben, akkor máshol (iskolában, utcán, stb.) látja, tanulja, szembesül vele. AZ a baj, hogy a primitív honfitársainknak ez a szenny fekszik, és erre van igényük, ez lesz a menő... Sajna én nem a Rózsadombon nevelem a gyermekem egy külön világban. Bár az sem biztos hogy jobb lenne.
Október 3. a Pankrátorok Éjszakája lesz Budapesten (is). A Demszky helyére pályázó négy jelölt harcos természetesen kampányfilmekben is igyekszik szimpátiát és voksolási kedvet ébreszteni önmaga iránt. Szigorúan a plakátsorrendet követve nézzük őket sorban. Tarlós…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
vviktor 2010.09.21 23:10:34
@laspalmas: Nem én vagyok a Soros Gyuri, aki pénzel titeket. Sem az MSZP, sem az LMP, sem a Fidesz, sem a KGB, sem a Jobbikos Moszad, sem senki, így NE SZÓLÍTS FŐNÖKNEK! Én csak egy csendes, de nagyon ritkán nagyon hangos olvasó (szavazó) vagyok.

És még egy kis adalék, hogy miért utállak annyira, de aaaannnnyiiiiiraaaaa (by Cartman) titeket.
Senki nem tud annyira felb@szni agyilag engem, mint ti az írásaitokkal. No nem azért, mert olyan szarok, vagy értelmetlenek (bár ezt is mondhatnám, de most nem ez a lényeg, mert ünnepeltről vagy jót, vagy semmit...), hanem mert IGAZ, amit leírtok, így mindig szar napom lesz, ha titeket olvaslak. De én mazochista vagyok, így mindig rátok fanyalodom. Kell a fájdalom. Kelletek, mint boncmesternek a formaldehid, vagy mint rágózáshoz a fogsor. Nehéz leírni az érzéseim, mert (könnyekkel küszködöm) vegyesek, de azért megpróbálom.

REMÉLEM NEM LESZ NEGYEDIK SZÜLINAPOTOK!
Ezt kívánom nektek, és minden kommentelőnek (kivéve a véresszájú Jobbikosoknak).

Ezt azért kívánom, mert akkor az azt jelentené, hogy egy normális országban élnénk, ahol a Fidesz megcsinálta annak a felét, amit megígért, és Kiszel Tünde haláltus(á)t vívna Geronazzó Máriával Gyurcsány, és Fásy Ádám közös tömegsírján, ahova jó Fideszes módjára mindenki vitt volna magával pár barátot. Akkor lenne szép világ. (Azért nem kívántam a Jobbikosoknak, mert akkor éhen halnának, ugyanis nem lenne ki ellen "hőbörögni". Szóval nekik is csak jót akartam.) És ha minden ilyen kerek lenne, akkor nem lenne mit posztolnotok, hozzá tudnátok járulni végre a GDP-hez, és akkor vendégeim lennétek egy sörre. De csak akkor, mert én bizony zsidó vagyok. No nem abból a hosszú orrú, gazdag fajtából. Én csak sóher vagyok. Ilyen zabi-zsidó, de próbálkozom rendesen... Ezért lehet utálni, de ahogy nézem övék a jövő. Én meg ilyen kis alkalmazkodó típus vagyok. Holnap lesz a brisz-em.
Szóval NEM AKAROM, hogy megérjétek a negyediket! Remélem megértitek.

Mazl Tov, testvéreim! Mazl Tov!

VViktorió
Logikus, utasbarát, maximálisan rugalmas intézkedés. "A MÁV-START Zrt. ezúton tájékoztatja tisztelt utasait, hogy augusztus 30-tól változik a vonatok menetrendje, véget ér a nyári menetrendi időszak. A személyszállító vonatok közlekedésében visszaáll a nyári…..
vviktor 2010.08.30 11:40:19
@molnibalage: JÓ!
Akkor igazad van!
Már viszem is a szaromat a kereskedőhöz, és szeptembertől megveszem a MÁV bérletet, mert mindenki mindenkit átbasz, és ez meg csak a mátrix.
Üdv!
Végeztem! Nyertél!
Komolyan ember. Olyan abszurd igényeid vannak. Ha van pénzed megteheted, de ha nincs, akkor nehogymár assistance-ot akarjál egy 300 ezres autóhoz....
Te nem ezen a földön jársz, bazmeg!
Mintha azt akarnád, hogy a parizer ugyanazon az áron 100% bélszínből legyen.
Tényleg baj, hogy bezárt az OPNI!
vviktor 2010.08.30 11:41:44
vviktor 2010.08.30 12:16:26
@laspalmas: srry. szipp!
Még egyszer köszönjük, hogy nem épült meg Budapesten a Miki-féle pontonhíd! Csak elképzelni lehet, mitől menekültünk meg. A 86-os főút Magyarország nyugati részén húzódó észak-déli irányú, óriási teherforgalmat bonyolító, siralmas állapotban lévő, sok lakott területet…..
"Egy családon belül többen is rendvédelmi szervnél dolgoznak, a kifizetési szalagot látva szembesültek azzal, hogy a rendőröknek és a vám- és pénzügyőrségnél dolgozóknak túlóra szerint, a tűzoltóknak készenléti díjként számolták el az árvíznél teljesített…..
vviktor 2010.08.27 13:34:07
@TaTa86.: És ez szar ügy?
Szerintem meg ez lenne a normális.
Én nem sajnálom azért, mert nem tudja "lehúzni" a polgárt. Ne is húzza. Aláírta a 90 ezret. Dolgozik ennyiért. Ha nem tetszik el lehet menni, ahogy nagy gondolkodónk mondta. Ugyanígy az orvos is aláírta, és a rendőr is.
Az a baj, hogy a magyarok ezt sosem veszik figyelembe. Nem elég neki, ami van, amit aláírt, amit kap, hanem keresi a kiskaput, az okoskodást, a lopási lehetőséget, mert mindegyik MOHÓ! És nagyon mohó! Ezért van az ennyi bebukott hitel, ezért lehet megkenni a rendőrt, és ezért lop a tűzoltó a kárhelyről, stb. Mert sosem elég. Mindig többet akar, és akár becstelenül is.
(azért én sem vagyok szent..., de becsületem van.)
De ezért utálom ezt a mai magyar-országot.
vviktor 2010.08.27 16:39:25
@maxwell murder: Azért erről meg kéne kérdezni az olyan tűzoltókat is, akiknek nem kell "korrekt"-en nyilatkoznia. Nálunk a parancsnok akkor "beszél" az állománnyal, amikor jelenteni kell neki a kapuban, és annyit is tud az állomány problémáiról, és annyira is törődik vele.
Nekem is lenne problémám, ha késve érkezik, mert annak MEG KELL jönnie időben, mert az jár. Ők sem késve érkeztek a gátakra.
"természetes, hogy segítettek": Vezényelve voltak, vagy nem? Ha vezényelve voltak, akkor parancsolták nekik, tehát nem segítettek, hanem a munkájukat végezték. Ha viszont nem, akkor meg nem jár érte semmilyen szabadnap, vagy túlórapénz. Nekem ez így nem vág össze.
Ha tényleg beszélt volna velük, akkor nem mondana ilyen marhaságokat.
A tűzoltók egy része önzetlenül is segít, nem pénzért, de akkor nem vezénylik. Akkor viszont a parancsnoknak, és a túlórának semmi köze hozzá.
A segítség, az önzetlen, ha valamit kap érte, az munka, vagy üzlet.
Tudom, ez már szőrszálhasogatás, de ilyen apró, pici jelekből le lehet szűrni a hazugságokat.
Bár nem tudom, hogy Győrben mi a helyzet, de valaki kurtított a dolgokon. Vagy a parancsnok, vagy az újságíró. A tűzoltóság SEHOL nem így működik!
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
vviktor 2010.08.26 15:18:32
@arlequin: már nem azért, de aki gyilkolt, annak miért adjuk meg az esélyt a javulásra? A gyilkos áldozata sem fog megjavulni, és tovább élni. Én a szemet-szemért híve vagyok. Csak abból tanul az állat, mert ember általában ilyen nem csinál. Lehet mérlegelni, hogy baleset, vagy gondatlanság. Az lehet más, de a szándékos emberölést nem mérlegelném. Az erőszakos bűncselekményeket VÉRREL büntetném. Miért van az elkövetőnek joga, mikor az sem vette figyelembe a másik jogait? Akinek meghal a rokona, barátja értelmetlenül, azt kéne megkérdezni az adott esetben. A börtönben hol vannak olyan fájdalmak, mint a gyászban, vagy a nehezebb életben?
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
vviktor 2010.08.26 14:26:22
@DArchAngel: félmillió szavazó.
Ha én politikus lennék, akkor hosszútávon gondolkodnék, nem 4 évre. Én minimum 16 évig akarok lopni. Akkor viszont be kell áldoznom a jelenlegi fél millió szavazót, mert azoktól 5 év múlva semmit nem tudok majd ellopni, mert termelni ugyan nem termelnek, és még a lopáshoz is jobban értenek, mint én, ami azért valljuk meg, nem kis teljesítmény. Szóval ezért nem értem az egészet. 4 évre terveznek ezek is? Bár ők biztos tudják, ugyanis azt hiszem, hogy okosabbak, mint én.
vviktor 2010.08.26 14:44:55
@csabapayne: én azt vallom, hogy még én sem lehetek mindenkinél okosabb, így szerintem ez a Orbán sem egy hülye ember, már amennyire az apját ismerem.
De érteni nem értem. Azt értem, hogy a magyar választók jó nagy része tényleg Taigetos-pozotív, és elhiszi, amit hall, vagy amit mondanak, és elfelejti, nem látja át a korábbi dolgokat. Sok ilyennel találkoztam. De ha én egy céget (országot) akarok felépíteni, akkor nem a leghülyébbre, leghaszontalanabbra építek. És nem hiszem el (most nézzünk tényleg mélyen a szívünkbe), hogy az okosságokat félretéve ne akarna mindegyik jót az országnak (természetesen saját maga után) Szóval nekem nem tudom milyen építőkocka hiányzik,de nálam összedől az elmélet. Valaki elmagyarázhatná.
Lehet, hogy kérek egy időpontot pár százezer Ft-ért a miniszterelnök úrtól.
Komolytalannak tűnt, de valóság lett: Jacques Rogge elfogadta a mi jó Schmitt Palink korszakalkotó ötletét, mostantól nem lesznek zászlók eredményhirdetéskor az ifjúsági olimpia dobogóin.Nem vicc. "Schmitt Pál a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja Szingapúrból…..
vviktor 2010.08.19 18:12:18
@zero: Azt írtam, hogy a nemzeti zászlóval semmi bajom, így amikor nem értesz velem egyet, akkor nem nem értesz velem egyet:)))

@Kicsit Karcos:
Sorry, de a nevét nem írtam fel, viszont pár esemény alatt biztos találsz rá te is példát. :)

Szerintem az ünneplésre megvan az idő. Nem egyből rakják fel őket a dobogóra.
És nem az érzelmi kitörésekkel van a baj, hanem a tiszteletlenséggel. A Himnuszt szerintem igenis végig kell állni a legnagyobb örömben is, ahogy a fájó pillanatokat is (pl temetés) végigállják, pedig szerintem az nehezebb. Vagy akkor ne játsszák a himnuszokat, aztán örüljenek, ahogy akarnak, de szerintem a Himnuszhoz hozzá tartozik a megfelelő viselkedés.
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy jó pár évvel ezelőtt azért a himnuszok alatt másképp viselkedtek a sportolók.
Tudom, változik a világ.
vviktor 2010.08.19 20:36:17
@arlequin: Kedves Arlequin.

Ez volt az első kommentemben: "No a nemzeti zászló nem hülyeség"

És Zero-nak is megírtam, hogy a zászlótilalmat én is elítélem. Még ha nem voltam elég egyértelmű, akkor is erre gondoltam.
De a zászlókkal is "vissza lehet élni". És ezt mi magyarok tudjuk a legjobban, hogy mindig lesz olyan nagyf@sz, aki meg is fogja tenni.
Sajnos, még egyszer mondom, SAJNOS nem hagyhattak kiskaput.
Nem értntek vele teljesen egyet, de megértem. (bár a Palit attól még ugyanúgy gyűlölöm).
A baj ott van, hogy a "mai" sportolók nem ugyanolyanok, mi a régiek. (Bár messze jobbak, mint a mai politikusok, ha ez vigasztal.) Kevés az, aki valóban tisztelettel, méltósággal tekint a zászlóra, a Himnuszra, a nemzetre és magyarságára, és nem csak beszél róla, használja és kihasználja, elcsépeli ezeket a dolgokat.

@Conv: Veled pedig a reklámban teljesen egyetértek. Ez nem jutott eszembe, de legalább olyan irritáló, ha nem rosszabb (de, rosszabb), mint a biszbaszok a himnuszok alatt.
Ez a Schmuck ... egyszerűen nem hagyja, hogy Szanyi "Lájk" Kapitányról szóljon ez a kampány. Schmuck Andor, aki eljutott a Xénia Láz Egyesülettől (gyerekek) a Tisztelet Társaságáig (nyugdíjasok), mindezt megspékelve a Kapolyi-féle Magyar Szociáldemokrata Párttal.…..
vviktor 2010.08.19 09:23:48
@cso zsi: Valóban. Nagyon jól látod! Sosem dolgoztam egy kapavágást sem, és apukám beprotezsált több jól működő cég felügyelőbizottságába. Kaptam házat, nyaralót, autót, vitorlást, nyaralásokat, síeléseket, és egy éttermet, hogy ennem is legyen mit. Ja, és nőket is. Én így tengetem napjaim. Elvagyok, és a Vastagbőrre írogatok hülyeségeket, hogy fikázzam a szegényeket.
A minimálbért is a piac diktálja, ugyanis, ha a kereslet-kínálat úgy alakul, akkor hiába van minimálbér meghatározva, akkor is többért fogják felvenni a munkavállalót. Nézd csak meg. Nem mindenkit minimálbérért foglalkoztatnak. A minimálbér csak a piac politikai megerőszakolása. És ha a parasztra rárohad a dinnye, akkor el fogja adni 18-22 ft-ért is kilóját, még akkor is, ha 50-ért termeli meg. Ezt hívják piacnak. Meg lehet erőszakolni, de minek? Ezt nem lehet egyszerűen csak úgy befolyásolni. Így van ez mindennel.
Ha nekem nem kell a kenyér, akkor mindegy, hogy mennyibe kerül, NEM FOGOM MEGVENNI!
Ha kell az éhenhalás ellen, akkor meg meg fogom venni AZT, AMIRE VAN PÉNZEM. Ez ilyen egyszerű.
Nagyon sok 30 fölötti embernek "érdeke" a minimálbér, mert akkor többet kaphat zsebbe, és azt elköltheti azonnal. Azt hiszi, hogy így jobban jár, mert csak az orráig lát. Nem is bánom, hogy azoknak nem lesz "normális" nyugdíja.

És ezeket a fontos dolgokat az Öcsédnek nem kell megfizetnie a 38 ezerből? Csak a szüleidnek?
vviktor 2010.08.19 15:06:35
@pakesz: pusztán piacgazdasági szempontból közelítettem meg. Az egyéb járulékos következmények ebből a szempontból érdektelenek.
@gtigram: Nem az, hogy szavad sem legyen, hanem az, hogy a válságból, vagy a szarból MINDENKI, köztük a nyugdíjas is vegye ki a részét. És nem a 13. havi nyugdíjelvonásra gondolok, hanem a sorrendre, hogy ki-kit tart el, és ki-kit fog eltartani. Tudom, ez durván hangzik, de a szarban nem a szépségre kell menni.
Először a gazdaságot KELL rendbetenni (lehetővé tenni a gazdaság élénkítését), és csak utána költeni a szociális kiadásokra.
Nem azt kell kinyírni, aki dolgozik. . Itt a magyar politikusok pont azt a lovat ütik, amelyik a legjobban húz. De egyszer megdöglik, vagy, megszökik az a ló, aztán ütheti a többi girhes gebét, az nem húzza el a szekeret. Ott fog megrohadni a termény a lerohadt szekéren, ahelyett, hogy biztatta volna a lovat, és együtt elértek volna a célhoz. Bár a gebe is tudhatná, ha legalább egy kicsit segít, akkor még hamarabb érnek el a célhoz.
De mindenki csak a saját dolgait látja.
vviktor 2010.08.19 17:11:19
@gtigram: UFF!

Ez jórészt igaz, de a vita onnan indult ki, hogy megint a nyugdíjasnak akarnak kedvezni.
Én csak azt keresem, hogy ki az, aki végre a dolgozót támogatja, és nem az inaktívat.
Két eset lehetséges: vagy a balos sajtó legjobb idei kamujának, vagy az év jobbikos botrányának vagyunk szemtanúi. Esetleg egy sértett ember vagdalkozásának."Tekintettel arra, hogy a Magyar Nemzeti Gárda nem járul hozzá, hogy a lemondásom mögött meghúzódó valódi okokat…..
vviktor 2010.08.17 16:43:54
@szkeptikus vagyok: Ez az amit írtam.
Nem tartom ideálisnak a Fidesz "útkeresését" sem. De jobbnak látom a Jobbik megoldásainál.
Ez ennyi. És inkább elvesztegetem az időmet a betegágyamon keresve a megoldást, minthogy az (általam vélt) eutanáziát válasszam.
Közelebb áll a szívemhez ez a fajta gondolkodásmód.
Félre ne érts! Sok mindenben egyetértek a Jobbikkal. Pl a bűnözőkkel szemben CSAK a radikális megoldás a jó szerintem is. Szemet-szemért. Pl a segélyeket én is megvonnám egyesektől. És még sorolhatnám. Erre írtam, hogy jó meglátásaik vannak. Azonban a külpolitikájával, a gazdaságpolitikájával nem tudok egyetérteni. Azok szerintem (a megnyilvánulásaik alapján) egyenlőek a teljes öngyilkossággal. És itt ne menjünk bele a részletekbe. Én ezt hallottam, te azt olvastad. Ebben sem fogunk egyetérteni. Én így gondolom és kész! Azt vallom, hogy ahol (még) erősebbek vagyunk, ott kell fitogtatni az erőinket (pl belügyek) és radikálisan lépni, minthogy nekiugrani annak, aki nálunk sokkal okosabb, nagyobb, erősebbnek, befolyásosabb, és ráadásul többen is vannak (külpolitika, makrogazdaság, nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi tőke, stb.).
Ha a jobbik csak a belügyekkel foglalkozna, még talán rá is szavaztam volna. Azonban a diplomáciájuk, és a kompromisszumkészségük nulla, főleg ha külföldi áll a másik oldalon. Ezt viszont abszolút elutasítom. Ezért nem tudom támogatni azt a pártot, mert nagyban függünk, függtünk, és függeni i fogunk ÖRÖKRE a külföldtől és nem csak a hitelekre gondolok itt. Ugyanis, ha körülzárjuk magunkat, akkor a saját főztünkbe fogunk belefulladni. Kellenek a nemzetközi piacok, a nemzetközi befektetők, a külföldi árucikkek, a gáz, a kőolaj, az autók, és még sok minden, ami külföldi. Ha szembemegyünk a külfölddel, akkor az (nekem) felér egy öngyilkossággal. Aki csak meg akarja termelni a saját földjében az 1 mázsa krumplit, és megenni, annak tökéletes. Én jobban szeretek külföldi tájakat (is) megismerni, külföldi ételeket is enni, külföldi autókan is utazni, külföldi üzemanyagot tankolni, külföldi oldalakat böngészni, külföldi TV-t nézni, stb....
Nem folytatom.

Még szerencse, hogy ezt a postot már senki nem látogatja!
Mi se tegyük!
Üdv!
vviktor 2010.08.17 19:34:21
@wlakos: MENJETEK INNEN!!!!

:))))))))
vviktor 2010.08.17 19:40:16
@Ásómaci: Akkor én! Csáááá!
Köszönjük meg Szanyi Tibor kinevezését a kampányigazgatói posztra, látszik, hogy mennyire értenek a politikához és a kampányhoz a vörös törpepártban. (Ezek szerint ők sem nézték végig az Elnök embereit) Ezek komolyan azt gondolták, mert Szanyi nyert egyéniben, meg mocskos a…..
Vastagbőr Choli bácsi 2010.06.26 09:01:00
Choli Daróczi József (71) elismert roma költő-műfordító, az Országos Roma Közérdekű Muzeális Gyűjtemény és Kiállítási Galéria igazgatója. Choli bácsi hitvallásával maximálisan egyet tudunk érteni, legyen a roma értelmiség a példakép és a követendő út minden roma…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
vviktor 2010.01.23 01:09:31
@Conv:
A szavazásnál mellényúltam, és elnézést kérek, ha így van.
Akkor te egy karakter vagy, és ezt értékelem. (komolyan)
Sorry, hogy felhúztam magam, de ez a mivel lövöd magad duma nagyon nem jön be.....
Nem, nem anarchista vagyok, hanem a sok szar közül próbálom kiválasztani a legkisebb rosszat.
Ez a felhozatal, ebből lehet választani.
És nem, nem jutott az eszembe, hogy valaki a népért, és önzetlenül akar a politikába belefolyni. Mindegyik, ismétlem MINDEGYIK hatalommániás! Vona is.
vviktor 2010.01.23 01:22:01
@Conv:
Ez a hatalommánia majd kiderül, amikor ott lesznek, valóban az-e, vagy inkább idealizmusból táplálkozó hitszerű elszántság a változtatásra helyzetbekerüléshez.
Remélem nem lesz késő....
vviktor 2010.01.23 01:25:55
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
vviktor 2010.01.14 18:45:28
@arlequin: Csak arra gondoltam, hogy aki nem lop ott fent, pedig jelenleg büntetlenül megteheti, azt nagyra becsülöm.
vviktor 2010.01.14 18:49:31
@arlequin: A szomszéd nem jár hozzám lopni, ha becsületesen is meg tud majd élni. Akkor nem éri meg neki.
A többiben igazad van, és nem állítottam ez ellenkezőjét!
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
vviktor 2010.01.11 18:31:45
@BKV figyelő: Nagyon ritkán szólok hozzá, de temiattad felkaptam, a fejem.
Te sem látsz messzebb, mint a sok általad említett fizikai munkás.
Itt nem arról van szó, hogy ki okozta az egészet, hanem hogy a sok ostoba sztrájkoló nem veszi észre, hogy hülyének nékzik, és kihasználják.
A marha azért sztrájkol, hogy pár forinttal többet vihessen haza holnap,, és ezért a saját anyjával is képes kib...ni, és bábut játszani annak, aki megállapítja a fizetését. Az hogy holnapután mi lesz, az nem is érdekli, ÉS LEGFŐKÉPP NEM IS ÉRTI!!!!!
Ezért tart itt abszurdisztán!