Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrés

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
 Legújabb értesülések szerint a  Mach1 Sportech mühelyében építés alatt áll egy Megane RS N4, amely a 2012-es román rally bajnokságon fog részt venni, sőt a szezon első helyszínén is jelen lesz. Az még rejtély, hogy melyik versenyző keze alá fog…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
 A Marosvásárhely futam után az elöttünk álló hétévégén Kolozsváron folytatodik a bajnokság. A kincses városban immár 30. alkalommal rendeznek futamot. A szervező Savu Racing klub szerint akár az is esedékes, hogy jövőre az európai rally bajnokság része legyen ez az…..
Ha esetleg valaki gyengének tartotta az eddigi Dacia Duster teljesítményét, jobban jár ha újra gondolja. Régóta terjeng a pletyka egy 850 lóerős Dacia Duster fejlesztéséről, de mostanáig konkrét bizonyíték nem létezett. A napokban egy spanyol nyelvű blog tett közzé egy…..
   ..
andrés 2011.02.09 11:40:46
@JL: Azért mondtam, mert az elég alap, de mégis modernebb autó mint a Lava Niva. Vékonyabb gumik vannak rajta, soha nem lehet tudni. Nem favoritom, sőt.
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
andrés 2010.11.14 16:39:16
Belsőség Milyen lámpa ez? 2010.08.27 16:52:00
Egy olvasótól kaptuk a képet, és tudat alatt igazából már szerintem mindannyian foglalkoztunk ezzel a szerkesztőségben, de nem tudjuk.Ami szinte biztos: európai, leginkább olasz vagy francia autóról van, hetvenes évek, inkább valamilyen alaptípus modellfrissítés utáni verzióján…..
andrés 2010.08.27 17:53:05
 Véleményük az új VW Poloról...
andrés 2009.07.31 16:06:31
@kultúrpesszimista: A japánok is pont úgy kezdték mint amit csinálnak most a koréaiaik. Ők csak ők tovább fejlődtek. Egy európai gyártónak meg amiatt van szellemi értéke mert szinte mindegyik márka hosszú történelemmel rendelkezik, és már csak ezzel egy valamilyen tiszteletet vívtak ki maguknak. Az a baj, h ezt ők is tudják, és amiatt a drágább ár ;)
andrés 2009.07.31 17:54:31
@Carfan: "Szerintem a TC keveri az utólagos kék ledes gagyi tuninggal" Szerintem azok sem potyara probaljak utanozni a VW szineit ;)
andrés 2009.08.01 15:54:43
Visszatérve a megvilágításhoz, román tákolással ilyen egy Logan műszarfala: www.tuning100.ro/products.php?id=326 Ültem is egy taxiban amelyiknek a tulaja meg hackelte a Loganját, marha jól nézett ki. A megvilág1tás persze a többi gombra is érvényes.
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
andrés 2009.03.05 15:54:57
stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/dreptul-la-replica-tarzan-de-la-volan-suparat-ca-a-aparut-la-stiri.html

Fel van háborodva a sztár h megjenelt a hírekben, sőt a tegnap állítólag minden román tv rajta lovagolt. Asszondja, h unatkozott, és amúgy is mindegyikünk vágja a körmét vezetés közben. A felvétel 4 éves és Hollandiában vagy belgiumban készült.