Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brucellosis

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mindenképp ..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Az illegális drogkereskedelem körülbelül 400 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le évente: ez az egyik legjövedelmezőbb üzletág a világon. Adómentes bevételhez juttat szervezett bűnözőket, terroristákat, szeparatista gerillacsoportokat és korrupt politikusokat. Száz évvel ezelőtt a szövetségi…..
„A véleményem nem érdekelte. Megyek és kész, jó lesz. Hát, nem, nekem itt vannak a barátaim, a családom, az angolt különben sem nyomom perfekten” – nehéz igazságot tenni a következő sztoriban, melyben a csaj barátja egy ideális kapcsolatot dobna kukába némi…..
brucellosis 2011.02.21 22:40:40
@nosce: én bekerültem. és a klíma sem szar.
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
brucellosis 2010.09.27 17:19:13
@Snowman88: nem sok köze van a nemzeti légitársaságnak a késésekhez és a reptéri várakozásokhoz. Ezer oka lehet, ha a reptéren csúszás van, és várni kell. Ferihegyen dolgoztam.
A készpénzes cigányság meg sajnos létezik több helyen és nyilván nem normális, hogy a pilótáknak több ezer euróval/dollárral kell rohangálniuk:)
 Öltözködési forradalom előtt állunk: Egy most kifejlesztett technológia lehetővé teszi, hogy új ruháinkat - legalábbis a testhez símuló darabokat: pólót, trikót, garbót, pulóvert, stb. - egyenesen a testünkre permetezze a „szabó”művész, vagy ügyes…..
brucellosis 2010.09.19 11:51:21
Jó film vagy gyerekes idétlenkedés? Mire tanítja a gyerekeket és miért rosszabb, mint a Huckleberry Finn? Gyöngyszemre bukkantunk, három elismert filmkritikus beszélget a Jedi visszatér bemutatója után a filmről...
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
brucellosis 2010.09.09 11:15:43
@Espada: Egyetértek! "Egy nap a városban", tehát ha valaki AKARJA, akkor egy nap alatt össze lehet hozni egy ilyen progit, jellemző, hogy megint megy a fikázás. Aki NEM AKARJA, az NE CSINÁLJA. Szerintem nagyon jó kis írás! Én is szeretek több időt szánni helybenézésre, de ez is egy megoldás pl annak a sok állatnak (including me), aki csak úgy felül és megy.. Nem kell mindig leugatni mindent:)
27 éves okleveles gépészmérnök vagyok.Emlékszem milyen reményekkel jöttem ki az iskolapadból, hogy ilyen diplomája azért nem sok mindenkinek van, “nagy ember” lett belőlem, kapkodni fognak utánam a cégek és olyan munkát végezhetek, amilyet akarok, öltönyben fogok…..
brucellosis 2010.08.30 23:17:38
Szövegírói munka - [–] diák [diák-] és otthoni munka! Ha kellemes stílusban, érdekesen, élvezhetően és izgalmasan tudsz fogalmazni. Ha olyan ember vagy, aki imád írni és [írni, és] írásaidat az emberek úgy érzed, hogy élvezettel olvasnák, akkor itt a…..
brucellosis 2010.08.27 10:25:29
Idén másfél hetet töltöttem Portugáliában, öt éven belül másodszor jártam a Lisszabonban a barátnőmmel. Mindkettőnket lenyűgöz a város hangulata, az óceán közelsége, és kevés kellemetlenségével együtt nagyon megszerettük a fővárost. Összeállítottam nektek egy napi…..
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
A repülés két legrizikósabb pontja a le- és felszállás, ezért nem mindegy, hogy az e célra használt kifutópálya milyen paraméterekkel rendelkezik. Egy kifutópálya biztonságát számos dolog befolyásolja: kifutópálya hossza, topográfiai adottságok, speciális időjárási feltételek vagy épp a nagy légi…..
Gabesz olyan szorult helyzetbe került, ahonnan MacGyver se vágná ki magát olyan könnyen. Hajnalban elment az uszodába, hogy vegyen egy bérletet és ússzon egyet munka előtt. Az úszómester nem engedte be, mert nem volt bérlete, és a reggel nyolcas pénztárnyitás előtt csak a…..