Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sistergős gomba

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csákabonyi Balázs nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén". A szocialista politikus azt írja:…..
Vastagbőr Elindult a kampány ... 2009.04.08 09:01:00
Hivatalosan is beindult a választási kampány. Ennek csalhatatlan jele, ha a politikus kicammog a pártházból/Parlamentből, és átad/megígér valamit, esetleg még bejátszhat egy alapkőletétel vagy egy alapító okmány átadása/átvétele is. Az MSZP a húzós Bajnai-Gyurcsány csomag…..
sistergős gomba 2009.04.08 11:58:09
@Plutonic:
A kuruc oldalán a cikkben van. Érdemes egyénként elolvasni a többi kommentet is. Mindenki reálisan látja a helyzetet, van, aki ezt a médiumot is megkérdőjelezi, mert még sosem hallott felőlük. Szóval ezt a két szarjankót kivéve (már ha valóban 2 külön személy, és nem olyanok, mint itt IdősAsszony megatöbbiek) mindenki alaposan lehazugozza a cikkírót.
sistergős gomba 2009.04.08 12:19:24
@Plutonic:
Köszönjük meg vikinek... Na mindegy, szerintem ha visszajön, néhányszor megtalálják majd a büdösmocskosfasisztanáci rááááászístááááá magyarok. Vagy legalábbis nagyon remélem, hogy így lesz.
Vastagbőr Egy trükk mind felett? 2009.04.07 13:01:00
Emlékszünk, egy szép februári napon Gyurcsány Ferenc felállt a Parlamentben, és bejelentette a csomagját. Törvényjavaslatok nem lettek belőle, sőt, a történelem  túllépett ezen, mivel kiderült, hogy ez a csomag bizony édeskevés. De más is zajlott ekkor a színfalak…..
sistergős gomba 2009.04.07 13:48:35
@fmj:
Hm... Talán jobb lenne, ha önként mennék a híd alá, így legalább megmaradna az illúzió, hogy én választottam! :-D

Tudom, közösen keverik a kondérban a szart, amit aztán lenyomnak a mi torkunkon, hiába is tiltakozunk. Csak sajnos miket már a libákkal sem említenek egy napon, a velünk való "embertelen bánásmód" ellen senki sem tiltakozik.
Mégpedig nem is kicsi, ezt mindannyian jól tudjuk, számos kép és videó tanúskodik erről a letagadhatatlan tényről. De most nem az őskomcsi trampli vonalairól lesz szó. Kanyarodjunk egy kicsit vissza a múltkori bölcsis posthoz. Most, hogy a Gyurcsány-klón Bajnai durván meg fogja…..
sistergős gomba 2009.04.07 09:40:24
@simonmondja.:
Ugye ezeket te sem gondolod komolyan? A témában mélyen érintettként csak annyit tudok mondani, hogy a kivénhedt pufajkás húzzon a sunyiba, és nem azért mert demagóg kántáló vagyok, hanem mert lövése sincs arról, mit zagyvál össze!
Nem azért csökken a gyermekvállalási kedv, mert a nők inkább hajtják a lóvét, meg lepattan mellőlük a pasi, hanem mert NEM lehet fenntartani egy családot egy keresetből! Jobban mondva az adófizető lúzerek nem tudják fenntartani a családjukat, hiszen a keresetük majd' feléért ott toporog az állam. A segíííly meg ugye ingyé van. :-/
A magánóvodákat/bölcsődéket meg ugyan ki fogja igénybe venni? 100 ezer/hó/csemete? Ugyan már, mutassanak nekem egy olyan családot, ahol csak úgy le tudnak mondani ennyi pénzről! Nagyon sok embernek a FIZETÉSE nincs ennyi!
Szóval "monnyonle". Én ettől függetlenül igenis vállalok gyereket, aztán majd legfeljebb beviszem a Parlamentbe, ott úgyis rengeteg ráérő ember van, majd megsütiztetik a büfében...
Vastagbőr Hagyó nem buszsofőr 2009.03.12 12:01:00
A soproni sörreklámnak létezik negatív változata is, Hagyó Miki pedig elkészítette a budapesti verziót. Nem tudom, hogy kampánycélból-e, vagy csak jófej akart lenni, de nagyot alkotott. BKV, Lehel kürtje, mézeskalács szív, minden együtt van a felvételen.(köszi VonPerez) Azt…..
Az uzsora-kérdés kezd egyre jobban leszivárogni, ad abszurdum, már a TV2 Aktív is foglalkozott a kérdéssel. Most már csak Mónikát és Joshi Bharat-ot várjuk ... Persze, nem várhatunk komoly, oknyomozó riportot egy bulvárműsortól, de becsületükre szóljon, hogy legalább ők…..
sistergős gomba 2009.03.11 22:05:46
@dessert eagle:
Á, fajtajelleg nélkül nem hiszem, hogy menne! Hisz még a metróra sem engednek fel bérlet nélkül, nem úgy, mint megéhezési bűnöző testvéreinket. De azért nagyot szakítana, ha hirtelen az egész ország cigánynak/zsidónak vallaná magát!

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:
Nem, zsidónak nem segílyke jár, hanem világuralom. Nem is hangzik rosszul. :-)
sistergős gomba 2009.03.11 22:13:02
@sistergős gomba:
Természetesen azonnal elhatárolódom magamtól, mielőtt még kedvenc megélhetési jogvédő kisasszonyunk a zsidesz, akarommondani szadesz oldalán belém kötne...
sistergős gomba 2009.03.11 23:17:30
@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:
Há nem úgy váná, oszt mit monc a pógámestené, mire kíred a segílyt? Há válámit fő ke mutátni! Pulyábó mán van elíg, aztat má nem számíccsák be a nácikok!

@dessert eagle:
Na igen. Csak hát a világ nem látott még olyat, hogy egy millás törzs integrálja be a gazdaállatot... :-(((
Az "év legnagyobb sületlensége" verseny komoly dolog, csak oltári nagy dobással lehet bekerülni. Draskovics András, a Bács-Kiskun megyei Magyar Gárda kapitány valami egészen kemény szöveget tolt a toborzásra betévedt lakosok arcába Solton. Nincs is kellemesebb esti…..
Gondolom sokan láttátok már a következő videót, melyen két középiskolás srác csúnyán becsicskáztat egy fiatalabb öcsipókot, miközben egy raj csaj nagyokat kacarászva kameráz a mobiljával. A kicsit leköpdösik, pofozzák és a mocskot is lenyalatják vele a cipőjük talpáról.…..
sistergős gomba 2009.03.10 13:20:58
@Dinin:
Jajjj, hát ez csak egy sajnálatos baleset volt, nem elég nyilvánvaló? :-/
Az államcsőd árnyékában vajon mi van a Fidesz nyitóoldalán? Hát ez: Lagymatag banda... Azért kár volt ezt kirakni, mert Fodor Gábi azt mondta, hogy a 300 Ft-os sarc lenépszavazása miatt van most 300 felett az euró. Ugyan... Kit érdekel a vizitdíj? Azóta eltelt egy év. Elég…..
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
sistergős gomba 2009.03.09 19:46:16
@*kerengő partvis*partizánmentő*:
Idős Asszony... ehe... meg a szegény onokája... ehe... remélem azt is elmeséli majd neki, hogyan ugrált el a felszabadító testvérei golyói elől a Kossuth téren, és milyen pazar tigrisbukfenccel vetődött el a tankok útjából...
Még pénteken, az ÉDOSZ székházában a MSZOSZ nyugdíjas szövetsége és a szakszervezetek női választmánya tartott nőnapi ünnepséget, az eseményen természetesen beszédet mondott Gyurcsány Ferenc, a nénik bálványa is. A fénypont viszont Gurmai Zita volt. Feri nem remekelt,…..
sistergős gomba 2009.03.09 09:41:09
@IdősAsszony:
Lárifári!
sistergős gomba 2009.03.09 09:55:41
@IdősAsszony:
Ne sírjon, drága néni, mi sem azon sajnálkozunk, hogy bezárt a Lipót, hanem hogy magácska nem maradt a falak között.
Azt mondják, Raffael Sándor kihallgatását nagyban nehezítette, hogy hazakerülése óta csak kirendelt ügyvédje volt. Azonban ennek vége, a Raffael-család felfogadta az egyik legismertebb magyar ügyvédet, a közszereplőt, az egyetemi tanárt, a Magyar Detektív Szövetség…..
sistergős gomba 2009.03.06 14:02:23
@Zep:
Belegondoltam...
Én sem veszek/fogadok el semmi olyasmit, amitől kifordul a belem. Legyen szó bármekkora összegről a végén.
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
sistergős gomba 2009.03.06 13:49:59
@laspalmas:
Ez durva...
ÉRDEKLI ezeket a szutykokat egyáltalán bármi más azon kívül, hogy folyamatosan reflektorfényben legyenek? Nem volt hely a maunikasóban, vagy mi?
A Honvédelmi Minisztériumban a válság ellenére sem hagy alább a lázas munka: Gépkarabély Modernizációs Program :   A Gépkarabély Modernizációs Programot 2008-2014. között tervezi végrehajtani. A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély…..
sistergős gomba 2009.03.06 11:02:15
@IdősAsszony:
A te drága felszabadító barátaid kifosztották a dédszüleim házát, többek között az akkor még kisgyerek nagymamám féltve őrzött, kevéske kis pénzét is ellopták. Köszi, de ebből nem kérek.
sistergős gomba 2009.03.06 11:16:32
@IdősAsszony:
Bezzeg te szépen beálltál a sorba, "életemet, véremet, lelkemet, hazámat a Pártnak"! Most boldog vagy? A te és társaid bégetése pedig szépen megtömte a zsebeket, na persze nem a tiédet, mert amíg sorban álltál a napi szikkadt kenyeredért, istenített vezetőid a kaviárt zabálták. A te pénzeden. A mi jövőnkön.
sistergős gomba 2009.03.06 11:48:23
@IdősAsszony:
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a Mennyeknek országa"

Ehhez csak gratulálni tudok.
Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony: 2009. március 02. 08:14 MTV, A szólás szabadsága A romaügy magyar ügy   Kulcsmondatok: "nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat" "a…..
sistergős gomba 2009.03.05 16:12:38
@*kerengő partvis*partizánlány*:
max. mi halunk éhen, mert a fizetésünket akkor teljes egészében átnyújthatjuk a tezsvíreknek... önként és dalolva :-(
sistergős gomba 2009.03.05 16:30:10
@*kerengő partvis*partizánlány*:
Nem erőltetem a dolgot én sem, elhiheted...
De amíg minden duna-parti bohóc ezzel a kérdéssel tereli a többség figyelmét az igazán fontos dolgokról, addig simán benne van a pakilban.