Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esmerős

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Dobpergés) ... (Üstdob, cintányér) ...PróbaEmber remekbeszabott menyegzőre készülődős beszámolója után következzék Vaszilisza barátosnénk, aki annyira meg szerette volna osztani a Modoros olvasóközönségével fogalmazását, hogy egyszer már le is lőtte a poént, no de…..
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
esmerős 2009.06.13 08:25:37
0. vörösgém: te minek olvasod ezt a lapot? Pénzt kapsz érte?

1. "Felvették a zsét": mindenképpen hiba van a mátrixban. Ha a megbízásban benne volt az el nem végzett munka is, akkor a kivitelező rohadjon meg, ha nem volt benne, akkor pedig a megbízó csináljon magának kistestvért!

2. "Hekk+bringa+sör": tudtommal az ittas vezetést a törvény bünteti. Kerékpárosoknak is. Akkor is, ha a jelen gyakorlat még ezt nem mutatja. Ne lepődjetek meg ha egyszer bringázás közben leint a rendőr és megszondáztat, neki lesz igaza.

3. "Robogósok kerékpárúton": a robogó mint olyan, nem létező jogi kategória. Segédmotoros kerékpárnak hívja a kresz, és mint ilyen, jogosan használhatja a kerékpárutat, kerékpársávot, amennyiben ezt más jel (pl. egy "Segédmotoros kerékpárral behajtani tilos" tábla - bár én még ilyet nem láttam) nem tiltja. A Stefániánál amúgy a robogó benzingőze a legkevesebb, nem azt szívod.

4. kátyúk: gyerekkorodban a BMX-edet anyukád vette neked, és ha szétrázódott, nagy dolog, vettek neked másikat. Fel kéne végre fogni: a kerékpár sokaknak nem játékszer, hanem közlekedési eszköz. Egy kátyús kerékpárúton bringázni olyan, mintha az 50-nel haladó csuklósbussz legvégén állva mennél olyan úton, amin 10 méterenként van egy fekvőrendőr. A kőolaj-világnak hamarosan vége. Aki megvetően gondol a bringásokra, azok majd gyalogoljanak kedvükre.

5. bringás kerékpárút helyett úttesten: na igen. Az ilyen bringás az rohadjon meg. Amikor ilyet látok elgondolkozom rajta, mit szólna a bringás társadalom, ha én meg felhajtanék az autómmal a kerékpárútra csak úgy heccből. Egyébként gyanítom, hogy azért nem használják sok helyen a bringások a kerékpárutat, mert ma Magyarországon a kerékpárút leginkább politikai eszköz, nem veszi azt komolyan egyetlen önkormányzat sem. Szóval lehet hogy mégse rohadjon meg az ilyen bringás. Rohadjon meg helyette az a kurva politikus akinek csupán népszerűsítő eszköz a kerékpárút, hogy használható-e, az már nem lényeges.

6: a toleranciáról: mi mind bölcsek és okosak vagyunk (leginkább én :), csak éppen a másikról nem tudjuk ezt elképzelni. Tehát aki ilyen, az dögöljön meg! :)
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
esmerős 2009.03.05 13:02:41
@DeeJay(HUN): nyilván van forrása. Én a minap kaptam egy ímélt, ami azt a megdöbbentő összeesküvést leplezi le, ami szerint ufók zilálják szét évek óta a magyar morált. De hogy ne lehessen őket könnyen azonosítani, beöltöztek orbánnak, gyurcsánynak, veresnek, kókának, dávidnak, vonának. Bizonyíték? Minek bizonyíték? Hiszen láthatod őket a tévében, kell ennél több? :)))))))
esmerős 2009.03.05 13:12:59
Ezzek a tatárszentgyörgyi esettel be fogják nyalni a nácizgatós idióták. Sülnek majd akkorát, mint a szerencsétlen egyszerű tégéem a mortimer-ügy kapcsán. "Rásszista, rásszista!!!" kiáltották az egyszerű fogatlan réti bantuk. Majd kiderült, hogy a karddal szurkáló épp úgy cigány, mint áldozata. Ha jól értettem, akkor ott egy ön-rasszista szado-mazo cigány volt az elkövető.

A tatárszentgyörgyi esetnél már megint senki nem tudja még ki volt az elkövető, de már megint teli torokból üvölt rasszistát meg nácit a média. Annak legalábbis a szerencsétlen balga ostoba bugyutácska idiótácska egyszerűcske szánalmas fele.

Júj, jönnek a rasszisták meg a nácik! Fúj!

Jut is eszembe: az utóbbi években előkerült a jól bevált komcsi ocsmánykodó zsák. Csak bele kell nyúlni, találomra kikapni valamit, és jól hozzávágni célpontunkhoz. Némi nosztalgiával hallgatom a fasisztázásokat. Utoljára úttörő koromban kellett ekkora baromságokat kényszerből végighallgatnom áprilisnegyedikei iskolai ünnepségeken. Tudja itt egyáltalán bárki is, mit jelent a rasszista, fasiszta, náci, nacionalista? Tudja egyáltalán rajtam kívül bárki mi a különbség? Berakhatnák bölcs és igazságos vezéreink ebbe az ocsmánykodó zsákba a k**vaanyád, rohadtg**i, sz**jálle kifejezéseket is. Úgy az ő szájukból sokkal autentikusabb lenne. A "fasiszta pribék" pedig rákosi elvtársnak állt jobban.