Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackNoise

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nektek is feltűnt, hogy a címben csak e-betű van? Ennek ellenére utolérte a válság az Apple-t is, fel lehet élni a bankban őrzött 25-30 milliárd dollárt. Persze az is lehet, hogy mostantól kezdve csak lassabban gyarapodik a pénz, vagy hogy teljesen elfogy, miután megválasztottátok…..
BlackNoise 2009.04.05 14:55:49
@Ulkesh: A Core i7 sokkal gyorsabb multimédia alkalmazásokra (utasításkészlet, felépítés, stb.), és egy desktop gépet főleg arra használnak (nem pl. adatbázis lekérésekre). A Xeon csak egy szerverben ér valamit.
Nincs abban semmi különös, ha valaki a XXI. század elején létrehozza személyes honlapját. Nem kell ezt magyaráznom akkor sem, ha nem vagyok igazi blogger. Ezt nem Képviselő F. mondja, hanem Gulyás József, az SZDSZ parlamenti képviselője.Az utóbbi napokban sajnos a Képviselő Funky…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
BlackNoise 2009.03.05 12:33:49