Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jpmorgan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virtuális holdutazásunk második részében - itt az első - kiderítjük, hogy Pulink holdra szállását megtervező mérnökeinknek valójában nincs is könnyű dolga. Nem azt mondjuk, hogy már nincs elég hely a landolásra, de legalábbis nagyon oda kell figyelni rá.Figyel a NASA is,…..
jpmorgan 2011.11.29 15:00:14
jpmorgan 2011.11.30 10:00:59
@Akitlosz: A színes technika drága? Ma mer nem is létezik más technika, a fekete-fehér képeket is a színesből hozzák létre.
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
jpmorgan 2011.10.03 12:38:47
@fran7: Az igaz, hogy akkor kevesebben voltak ebben a szakmában. Szilágyi volt a másik nagy riporter, akivel állandóan harcban állt. Egyszer valamilyen töbrészes műsort együtt kellet vezetniük, tele volt egymásnak szánt beszólással. Hofi erre azt mondta: "Értem én, hogy két ember ennyire útálja egymást, de miért kell ennek műsort rendezni?" Mindenesetre Vitraynak színvonalas műsorai voltak, pl. a "Csak ülök és mesélek"
Ő míndíg tisztelte a riportalanyait, még ha nem is értett egyett velük. Ez Fialáról nem mondható el, a rádióban már a 90-es években is felháborítóan kigúnyolta a betelefonálókat. FIala egy undorító féreg.
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
jpmorgan 2011.09.10 15:04:36
@MikeBoy: Szerinted a bankok reszkettek a félelemtől amikor 180 Ft-os szinten hitelezték a CHF-et, mi lesz ha 130 Ft lesz az árfolyam a forint erősödése miatt?:)
Egyébként mit is törlesztettek eddig a devizahitelesek? Nagyjából csak a kamatokat, a tőkéhez még nem érkeztek el az annuitásos számítás csodája folytán. Most, ha visszafizetik az emberek a hiteleket, igen csak jót fog tenni a csah flowjuknak.
Pár napja felröppent a hír, mellyel mi is foglalkoztunk, hogy hajszálon függ a néhai, nagynevű luxusmárka létezése. A Wilhelm Maybach által 1909-ben alapított motorgyártó céget 1997-ben támasztotta fel a Mercedes-Benz, mint saját luxusmárkáját. Ez az évtized kettes számú…..
Szombaton játszott először együtt a Budafoki Dohnányi Zenekar és Sting Grázban, ahol a popsztár annyira meg volt elégedve a magyar zenekar tudásával és játékával, hogy a második próbára már nem is volt szükség, és az előadáson is minden tökéletesen zajlott. Még az osztrák…..
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
jpmorgan 2010.02.11 16:49:32
@ravaluf: Horthy addig húzta halogatta deportálásokat amíg lehetett. Nem volt ereje Magyarországnak, hogy ellen álljon a német nyomásnak. Abban a helyzetben nem sokat lehetett tenni.
PTinfo Ezek még a Temzét is 2009.09.25 07:44:00
 Harry Beck. Azt hiszem, Magyarországon kevésssé ismert ez a név, holott elég fontos szerepet töltött be a tömegközlekedésben. Henry Charles Beck volt az atyja a londoni metrótérkép mai változatának, annak, amely a metróvonalakat földrajzilag pontos nyomvonalvezetés helyett…..