Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaJó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feledkezzünk meg egy pillanatra arról a tényről, hogy az ország minden adózója fizetni fogja a végtörlesztést az alkotmányt/EU-t sértő jogellenes törvény bírságai miatt, és helyezkedjünk naiv ügyfél helyzetébe, aki az IEB alkalmazottjaként vett fel devizahitelt, és most hogy…..
LaJó 2011.11.02 11:33:08
@Xezs:

Azért mert a legtöbb bank először csak a kamatot szedi be, csak ezt követően kezdi el a tőke törlesztését.

Tavaly vettem fel egy hitelt a Volksbanktól, akik minden hónapban értesítenek, hogy az elkövetkező kb. 4 évben, éves bontásban mennyi kamatot kell majd fizetnem, majd csak ezt követően a tőkét.
LaJó 2011.11.03 09:43:45
@Xezs: A 2010-ben a Volksbanktól felvett hitelemmel kapcsolatosan havonta kapok egy tájékoztató levelet arról, 2014-ig évente mennyi kamatot kell fizetnem. Közben a fenálló tőketartozás összege egy grammnyit sem csökken, ezt majd csak valamikor 2014-ben, az összes kamatnak a teljes futamidőre történő megfizetése után kezdi majd el törleszteni. A tájékoztató leveleik alapján legalábbis ez a helyzet.

A sok okos bankárkaszt védő hozzászólás tehát egyáltalán nem fedi a valóságot, hiszen a bankok először csupán a kamatokat szedik be, majd csak ennek kifutása után kezdik el a tőke törlesztését.
LaJó 2011.11.03 14:13:43
@Xezs: Miért, szerinted csak a Volksbank szívatja az ügyfeleit az előre kamatfizetés módszerével és a többi nem?

Az egyik kutya, a másik eb!
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..