Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyussző

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
gyussző 2010.04.13 13:46:41
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
tvblog Minek nekünk tűzijáték? 2009.08.20 12:36:00
Úgy tűnik mostanában ez a divat: sok a csatorna, s egyes tévéadók szeretnek szakítani a hagyományokkal. Gondoljunk csak a Szilveszterre, ahol az RTL Klub rájött, hogy teljesen fölösleges a presztízzsel törődni és sok pénzt elszórni a szilveszteri népszórakoztatásra, amikor pár…..