Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpfantom

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több a fix látogató és állandó értelmes hozzászóló, ami egyrészt az ígért designváltás sürgetésére sarkall, másrészt egy cikkre a holnap esedékes Föld Napjáról.Tudom jól, hogy nem sok minden változik az évről évre megrendezett figyelemfelkeltő eseményekkel, de…..
Nagy taps az V. kerület főépítészi irodájának, akik megkeresésünkre egy egész kis találkozót szerveztek, hogy mindent elmeséljenek nekünk az - egyébként már beindult - főutca projektről. Mi pedig leszünk olyan kedvesek nektek elmesélni! Több fronton támadunk, hogy eloszlassuk…..
urbánpiknik Diszkrimináció 2009.04.11 16:49:00
Kedves macskások, leguánosok, vadászgörényesek, japán táncoló egeresek, madárpókosok, egészölyvösök, gekkósok, boások és számtalan egyéb állattartók! Különleges nyilvános WC áll rendelkezésükre a II. kerületben: minimáldizájn, természetes anyagok, zöld környezet,…..
Budapest Fantom Folytatás 2009.04.11 16:47:16
Mostantól itt olvashattok rólam...
Budapest Fantom Ki tart velem? 2009.03.30 22:40:00
Ma egy szelektív hulladékgyűjtő környékén nem bírtam tovább nézni a felhalmozódott szemetet. Mindenféle megunt, tönkrement háztartási eszköz, zsákok, oda nem illő szemét… Hogyan képesek az emberek nap-nap után elmenni emellett az ocsmányság mellett. Persze tudom,…..
Budapest Fantom Vasárnapról 2009.03.30 10:41:00
Tegnap sétálgattam a záporok közti szünetben, keresve az új helyszínt, de nem szeretnék önkényt. Arra gondoltam, a főváros lakosságának segítségét kérem. Szóval, aki akar, az bátran ajánljon be nálam olyan hulladékkal borított, illetve oda nem illő dologgal szennyezett…..
Budapest Fantom Az éjjeli művem 2009.03.28 20:19:00
              Mivel ma munkanap van, a minden nap arra járók elcsodálkozhattak, hogy a megszokott irkafirkák helyett csak a Fantom F-je virít az aluljáróban. Minden erőfeszítésem ellenére tudom, hogy a kópék…..
Budapest Fantom Taggelő tagok 2009.03.27 19:19:00
Az idegesít még fel nagyon, hogy jópár unatkozó kiskölykök összefirkál mindent. Én szeretem a művészetet. Tetszenek is a graffitik, de mindennek megvan a helye. A baj az, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a buszmegálló, vagy más házának fala. Fel nem foghatom mi abban a cool, hogy…..
 Néhány előtte-utána fotó a tegnapi helyszínemről. A város határa, a senki földje. Ám mostoha sorsa ellenére én itt hajtottam végre az első nagyobb volumenű akciómat. Ott hagytam a Fantom jelet. Biztos vagyok benne, hogy az arra járóknak az álla is leesik majd. Hihetetlenül…..
 Nem is vártam, hogy ilyen eredményes lesz már az első nap. Unalmasan indult. Kicsit gyakoroltam is. Dobtam egy-két parcour-os figurát, amit az átlagnép csak akadályfutásnak hív. Mondjuk, aki benne van, tudja mi a különbség...Aztán jött a tipikus éjszakai sétáltató. Ez a…..
Budapest Fantom 2009.03.25 19:15:00
 Mégis volt jelentősége annak a TV-s stábnak. Felkerült a youtube-ra a videó, amin ott nyomul a „Fantom”. Nagyon zsír! Végülis az a cél, hogy komolyan aggódjanak az ellenségek. Már írtam, hogy megvan a ma éjjeli bevetésem helyszíne. Semmi extra csak a szokásos.…..
Budapest Fantom Nappali bevetés 2009.03.25 11:31:00
Tegnap nem sikerült rajta kapni a kártevőket, de legalább gyakoroltam néhány figurát. Viszont ma nappal is kint voltam, a Fantom gúnya jó kis feltűnést keltett. :) Néhány szemetelő fickót akartam megleckéztetni, és összeszedetni velük a vackaikat. Nem kellett sokat törnöm magam,…..
Budapest Fantom Új nap virrad 2009.03.25 07:02:00
 Ma hajnalban úton hazafelé megint besokalltam. A szelektív gyűjtő mellett halomban állnak a kacatok. Hogy lehetnek ilyen ostobák az emberek? És ha egy ökör odahordja a szemetet, a többi rögtön majmolni kezdi, és néhány nap alatt egy mini szeméttelepet létesítenek az utcán.…..
Budapest Fantom Fantom születik 2009.03.24 21:20:00
Nem bírom tovább! Annyira elegem van!Túl sok nemtörődöm lakos van ebben a városban, akik szeméttel árasztják el az utcákat. Bár nem hiszem, hogy egy ember képes csodát tenni, mint ahogy egy fecske sem csinál nyarat, de akkor is! Meg kell próbálni. És ahelyett, hogy tétlenül…..