Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila81

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Az mmonline.hu híre szerint Komárom-Esztergom megyében kapcsolják le a leghamarabb az analóg adást, már július 31-én, azután csak a földfelszíni műsorszolgáltatásban csak a korszerű digitális adás lesz fogható. Csak a megye észak-keleti régiójához tartozó 17 települése…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
Magyar nyelvű dalt énekel legújabb videójában a Carbonfools, amely a Lángoló Gitárokon látható először. Igaz, a szám valójában a Hideaway című szerzeményük angol szövegének magyar fordítása, amivel a Carbonfools a parlament által leszavazott magyar rádiók zenei…..
Nagy ötletnek bizonyult, amikor a rajongók követelésére bevették a Halálos iramban: Ötödik sebességbe a "The Rocknak" ismert pankrátort, Dwayne Johnsont. A hatalmas termetű, a film számára direkt még 15 kiló izmot felszedett színész Hobbst alakította, akit eredetileg Vin Diesel…..