Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Signor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Ezt baromi jól összerakták. Emmet csak egy átlagos srác Lego világban, ám egy nap kiderül, hogy ő a kiválasztott, aki véget vet Lord Biznisz zsarnokságának. Ahhoz, hogy ezt véghez is vigye, jó sok…..
Juditnál egy évig normálisan működött a T-Mobile mobilinternete, azóta viszont véletlenszerűen kihagy. Ilyen távolságból nehéz felmérni, hogy a számítógépparkban nincs-e valami gebasz, a jóságos Té mindenesetre azt a megoldást javasolta, hogy cseréljenek hotspotot. Ehhez…..
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
Luna kislánya epilepsziás rohamot kapott az iskolában. A munkáltató döntés elé álltotta az édesanyát; vagy visszamegy dolgozni, vagy gyermekéhez siet a kórházba. Kirúgták!Sziasztok! Egy ideje olvasom a blogot, de csak most jutottam el odáig, hogy saját történetemet megosszam…..